Julian,този модел на Daikin FTXS25G от тази година ли е? Този климатик подходящ ли е за европейския пазар,защото някои модели били предназначени за азиатския пазар?
Преглед за печат
Julian,този модел на Daikin FTXS25G от тази година ли е? Този климатик подходящ ли е за европейския пазар,защото някои модели били предназначени за азиатския пазар?
http://www.mmc.bg/admin/pics/76_2_pr...D_okt_2009.pdf
Погледни го.....климатика деиствително е по-стар модел но си е ДАЙКИН и със сигурност ще ти върши чудесна работа а пък цената му е без каквато и да била конкуренция(на пазара може да го намериш и по-евтино)
Цената не е за" няколкото" филтри ,а за функции за които доста конкурентни производители могат само да мечтаят,но това е друга тема...моето мнение е че за зъболекарски или друг болничен кабинет това е идеалният вариант.FTXS25G(2008-2009г.)КОП- 4.5;FTXS35D(2007-2008г)КОП- 3.7 и FTXR28E-УРУРУ САРАРА- КОП 5.2 са произведени за ЕВРОПА.
rkk,този модел на Daikin FTXS25G ми го предложиха, като вариант от фирмата вносител на Daikin.Твоите лични впечатления какви са за този климатик? Дали топли и като изработка добър ли е?Какви са му плюсовете и какви са му минусите? Благодаря!
Хехе, всички Даикини топлят, че се късат. Много добра машина е.Цитат:
Първоначално публикувано от Маги
Благодаря на всички от форума, които се отзоваха. След празниците пак ще пиша за финални доуточнения за климатика.
Маги,по-добър вариант относно миризмите и филтрацията на въздуха е един обикновен инвертор като FTXS 25 G или FTXS 35 D ,със покупка на въздухопречиствал Дайкин:
http://www.mmc.bg/bg/catalogue_details.php?id=82&type=5
Доста по-добре е откъм ефекта в сравнение с Уруруто,а и общата цена е по-ниска,отколкото на Уруруто.
vanko68, като идея е добре, но имаш ли впечатление от начина на работа? Ефективен ли е този въздухопречиствател и можеш ли да ми дадеш малко повече инфо за начина на работа. Благодаря!
Имам впечатления от клиенти,на които съм го продал.Всички са абсолютно еднакви с положителните си мнения.
Повече инфо ще ти пратя веднага на мейла от профила ти. Пиши дали си го получила и устройва ли те инфото.
vankо68, получих инфото,но ще ми трябва малко време, за да осмисля нещата.А, след празниците ще пиша по обстойно. Благодаря!
Няма защо. Весела НГ и повече успехи догодина на професионалния фронт.
:bravo Много интересно предложение! :bravoЦитат:
Първоначално публикувано от vanko68
Да този вариант е най добър...успех.А относно FTXS 25 G - година и половина го монтирам и след добрите впечатления от него си купих два броя за в къщи и се отказах от локалното си парно в което преди 3 години бях вложил над 3 хил.лева.Подкрепям мнението че въздухопречиствателя е по ефективен от Уруру Сарарата и клиентите наистина са доволни от него.
Здравейте, момчета и Ч.Н.Г., желая Ви всичко най-хубаво през 2010 на вас , и на вашите семейства ,и дано новата година да Ви е по-добра във всяко едно отношение от предходната. Моля, за мнения за Daikin FTXS25GT дали е подходящ за стоматологичният кабинет ( 16 m. 2) и дали е добър избор от моя страна. Ще очаквам и други предложения от ваша страна .Благодаря!
F28KTNV е перфектен за това помещение тъй като има силен вентилатор не е проблем еисочината и ще даде максимална икомомия около 0,55kwЦитат:
Първоначално публикувано от Маги