Защото има налко растояние от прозореца до стената а пяк нататък е вратата.
Единствено под прозореца става но там немисеще
Преглед за печат
Защото има налко растояние от прозореца до стената а пяк нататък е вратата.
Единствено под прозореца става но там немисеще
rkk да ми препоръчаш някое моделче за 10 кв спалня
Нещо да кажеш за FTX 25 JV
Не мога да препоръчам нещо, което не е дошло още в склада...10кв.е прекалено малка стая за инвертор.
http://v-clima.com/prod.php?id=klima...n_ftyn_ryn25gx
http://v-clima.com/prod.php?id=klima...kin_ftx_rx25gv
rrk, майсторите казаха кво ще стане ако монтират на тази тънката стена но аз на своя глава. И без тва скоро ще се прави ремонт на терасата и ще се иззидва итонг отвътре и нова дограма. Стаята се стопли, явно проблема е бил че деня в който го монтираха беше много студен и за около 2 часа докато работеха стаята беше отворена и събра много студ.Цитат:
Първоначално публикувано от rkk
Присъствах на монтажа но дали е вакуумиран климатика не знам какво означава това. Тръбния път е 3.30м. На автоматичен вентилатор превключва между втора и трета скорост и някак си не може да се спи. На нощен режим пък (защото скоростта на вентилатора е ниска) става малко по-хладно.
то и на нощен режим пак е шумничко, а от външното тяло се чува едно боботене, което се предава по панелите - не е само при теб не се коси, иначе работи и топли за страх климатика :ole
м диков - На нощен режим не може да е "шумничко",а външното трябва да се наведеш над него ,за да го чуеш...Сега ,ако е оплескан монтажа ...може и да се опита да полети надолу.Погледни лични.
На нощен режим се намалява шума но пък не може да топли и влиза често в дефрост. Тия високо стенни климатици не стават за спалня и тва е.
Монтиран е над леглото и като почне дефрост ми пада студ по главата на талази, толкова ли немаха акъл инженерите на дайкин да го накарат да си затваря клапите като почне дефрост?
Тъпото е че клапите са вдигнати на горе щото да не духа върху мене и така си върти топло около тавана на стаята а долу мръзнем.
Следващия момент е ако има запознати във форума да кажат колко горе долу излиза като цена демонтаж/монтаж в кухнята? Има ли значение за гаранцията дали трябва да викам същата фирма от която е закупен за демонтаж/монтаж или може всяка фирма да го направи?
Щото монтажа беше гола вода, дойдоха 2-ма: единия нисък не достига, другия имал пирон в крака не можел да се навежда :bravo , досвидя им да омотат тръбите в лента, не сложиха пяна на дупката щото било студено щяла да се разтече, спестиха от тампони - абе ужас :blob