Re:Daikin FTXS35D - дрънчи
Цитат:
Първоначално публикувано от Zakusal
за съжаление вече доста време не успяват да се справят с пораженията на "специалистта".
И какви са тези поражения, с които още специалистите се борят?
Човекът с некадърния монтаж съм аз. Доколко е накадърен,само аз си знам...Както и останалите поне 50 души от форума,на които съм монтирал климатици.
На обаждането му за ремонта ЯСНО му казах,че съм извън Сф на обект и след няколко дни ще съм там. Междувпрочем при пристигането си в Сф ми разбиха колата и откраднаха чантичка с всичките ми документи,както и телефоните и доста пари.
След като си смених картата със същата се обадих пак на Закъсалия,това е на около 5ия или 6ия ден от
подаването на сигнала за рекламация,но и с него нямаше връзка поне два дни. Отидох до в тях на адреса,майка му ме изгони с думите,че сина й така е наредил.
Понеже климатика е внесен от Атаро,той се свързал с тях и по взаимно съгласие,за да има мир в душата на закъсалия,те се съгласили да го видят. Не знам какво и как са ремонтирали у тях,понеже той се прави на света Дева ненапита.
Само да му вметна,че по закон имам 30 дневен срок за привеждането на климатика в нормален вид,съгласно ЗЗП.
А този звук от записа е от дръжката от обратната страна на компресора за носене на външното тяло. При първото си ходене у тях за тоя звук ясно му демонстрирах,как капачката дрънчи в леглото си и я свалих,при което той ме накара да я върна обратно с думите " Ама аз съм си я платил,нека си седи там...." Казах ,че нямам намерение да си я вземам,но той беше категоричен.
Ремонта с изтеклия фреон е след това....
Понеже ми изтриха и мойто мнение:
Аз на Закъсал му предложих моя дайкин за 1000лв щото той беше обявил неговия за 1500, та да го отърва частично от проблемите му. Само с вибрацията ще трябва да свиква :))
Цитат:
Първоначално публикувано от Zakusal
Понеже ми заключиха темата, нека проверим доколко този форум е истински, а не комерсиален.
Явно, обаче, този форум има и доста търговски уклон и темата ми бе изтрита.
Поредния изтрещял пич на хоризонта.
Не знам какво разбираш под истински и комерсиален форум, още по-малко разбирам какъв е търговския уклон...
Знам само, че нарушаваш правилата на форума едно с пускане на обяви за продажби в неправилния раздел и второ с неспазване на правилата за пускане на обяви.
Предупредиух те в заключената тема, че спешно се нуждаеш от добро оправдание защо си редактирал стари постове, но ти явно си решил, че не ми дължиш подобно обяснение.
От кой и защо си купил някакъв климатик и кой и как ти го е монтирал - повярвай ми няма нищо общо с мен или който и да е от по-страрите членове на форума.
Вярно е, че в последно време има участници, които си правят безплатна реклама тук - единственото което мога да направя е, когато видя нещо подобно да го трия и да наказвам човека.
Както и да е, най-малкото смятам, че ти дължа на теб или на който и да е в този раздел някакво обяснение след като има ясно нарушаване на правилата.
Темата се заключва, няма да се трие, току виж ти светнало, че собствениците на форума нямат нищо общо с авторекламите на дадени участници и нямат абсолютно нищо напреки да се вадят и кирливи ризи, а пък ти си баннат за 90 дни оттук поради неспазване на правилата ни.
Искам да ти обърна внимание, че банът няма нищо общо с тази тема, напротив, смятам, че тя е на точното място, а е свързана най-вече с триене на стари мнения, с неспазване на правилата на форума и с липсата на уважение към администрацията на форума или по-конкретно към мен...
Чао и до нови срещи след 90 дни.