Re:Информация за F40LTGRP
Ето тук сякаш е на най-добра цена:
http://www.clima-services.com/bg/kli...ruru-sarara-2/
Говорих с шефа, каза, че имали много нови модели на 100 волта. И асортимента им е добър. Скоро ще ходя към Балчик май, много добри оферти. Целия магазин искам да купя. :yahoo:
Цитат:
Първоначално публикувано от aruba_man
Еми действай ето една подова уруру-сарара
Подовата вече не ме влече толкова, ей това съм си заплюл:
http://www.clima-services.com/bg/kli...-sarara-novo-/
Цитат:
Първоначално публикувано от aruba_man
Малиии - за тия 4200 лв могат дасе купят 80 кубика дръвца, които биха стигнали за 1/4 век при това няма да се плаща за ток!!! А дали монтажа е включен в цената ?
Поздрави! :Drinks:
Зависи как смяташ, аз като си сметна труда да цепя, да паля, да поддържам, да хвърлям пепел, да боядисвам - грубо по 10 лева на час, съм си направил сметката, че с климатик ще ми е по-добре. :)
Цените в сайта са без монтаж.
Климатика е поставен вече и работи. Очаквах да получа известие на e-mail ако някой е писал в темата, но изглежда не работи нотификацията. Чета в описанието, че мога да видя консумацията на климатика, но в книжката нищо не намерих. Някой има ли идея къде може да открия информация.
Откъде го купи, колко пари? Аз навсякъде срещнах противоречива информация, copy/paste за всички модели така да се каже. Има ли дисплей за консумация, външна температура, влажност? Други какви екстри има? Има ли хубав превод на книжка и дистанционно, препоръчваш ли го? Сложи няколко снимки ако можеш. Аз мисля да си взема AN40LRPJ, в края на месеца чакали доставка в "нашият магазин за 100 волта". :)
3500 лв взеха всичко, което е много добре като се има предвид, че демонтираха стария. Тоест монтаж и демонтаж не е плащан. Дисплей за консумация на вътрешното тяло няма така като гледам. Всичко като информация което съм видял излиза на дистанционното. Външната, вътрешната и влажността се проверяват с един бутон на дистанционното. Има овлажняване и обезвлажняване. Има две програми против мухъл, но не мога да се сетя каква точно беше разликата. Има вкарване на въздух отвън и нещо като озонатор ( до колкото разбрах streamer се води). Има и 3D струя (тоест и клапите се движат постоянно) Това е на бързо което се сещам. Книжката си е преведена, но аз лично не можах да свикна с йероглифите на дистанционното, и си взех такова на английски от MMC за 170 лв. Много се нервирах като натисках бутоните по дистанционното и в същото време гледах книжката, а на дисплея излиза някакъв йероглиф, от който идея си нямаш и съотвено не знаеш в какъв режим работи климатика. Външното тяло работи доста тихо. Вътрешното си мени оборотите според нужното. На моменти наистина е трудно да разбереш, че работи. За препоръка на този етап мисля, че е рано нека да се застуди :)
http://enercobg.com/bg/shop?page=sho...id=22&vmcchk=1 виж тук има превод на дистанционното, може да ти свърши работа.
Някой може ли да ми даде информация каква топлина и при каква консумация отдава климатика при например -10 и -15 градуса. Бих искал да го сравня с Фуджитсу и Национал
Добре а информация за Fujitsu и National може ли да се намери, след като за Даикина няма ? Питам понеже скоро ще ми се наложи да купувам подобен.