Защо в сервизното за подовата серия няма capacity tables? Това са таблици със отдавана и консумирана мощност при различни външни температури. Интересува ме колко спада отдаваната мощност на FVXS25 при различни отрицателни температури.
Защо в сервизното за подовата серия няма capacity tables? Това са таблици със отдавана и консумирана мощност при различни външни температури. Интересува ме колко спада отдаваната мощност на FVXS25 при различни отрицателни температури.
Навремето докато всички линкове към сервизни работеха съм свалил един: RXS-F2V1B_tech.pdf
Та в него пише:
FVXSCapacityTable.jpg
Ами то по принцип в сервизните няма такива данни.Има такива данни само в техническите ръководства-там са всички технически данни, включително и тези за работата при различни температури.Сервизните са ръководства за ремонт на климатиците.
Мерси, tweeg. Полезно е да я има тази таблица в тази тема. А да ти се намира за ARXS?
justify, на мицубиши що ги има тия данни в Service Manual?
Здравейте!Днес си поръчах Дайкин S28NTES за стая от 18 кв. панел,среден апартамент,със затворен балкон към стаята с пвц, Дайте мнение по въпроса за избора.При температури навън -9,-10 в стаята е 15 градуса