Здравейте, някой има ли информация за този модел на Daikin
Здравейте, някой има ли информация за този модел на Daikin
На друго място, от друг член на този форум, получи отговор но този въпрос. Не ти ли е достатъчна?
Именно той ме насочи да питам тук.Ако някой има информация или ме насочи къде да потърся щее полезно.
Аз ще питам пък да видим дали има кой да отговори.На същият този климатик има голям "индикатор" който свети в различен цвят в зависимост от избраният режим за работа на климатика,и над него има надпис"multi monitor" едното питане е за какво се отнася това. А на капака на вътрешното тяло има надпис "AERO THERAPY" - какво означава това?
Този надпис, е свързан с това, че модела има добро управление на въздушния поток (сам виждаш, че имаш една доста голяма хоризонтална клапа), а и същото вътрешно тяло, като вид се използва и за серията ururu sarara през същата година - рекламно лого за модела. Колкото до мулти монитора - това е индикация, както си забелязал, която дава инфо за различните режими на работа в различно оцветяване. Модела е много добър и ако машината е обслужена както трябва, ще ти служи дълго време.
Благодаря за информацията.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1320609459[/time]_________________________________________________
А да имаш идея какъв е модела на оригиналното му дистанционно?
Аз ще питам отново ,някой има ли информация за модела на оригиналното дистанционно за този климатик?
Модела дистанционно управление за твоята машина е ARC438A2
Благодаря отново, ще се опитам да го намеря.