Резултати от 1 до 3 от общо 3

Проблем с AN 2505X, код А0

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Novice
    Тук е от
    Aug 2010
    Мнения
    5
    #1

    Проблем с AN 2505X, код А0

    Здравейте
    Климатика е стар но ме топли и охлажда вече 6г. За този период ми е заслужил уважението с безшумната а и досега безпроблемна работа. Наскоро го пуснах на отопление и ми се стори че климатика не топли добре, въздуха не беше горещ както обикновено но си помислих че си внушавам, после го спрях и така минаха 10тина дни без да се налага да го ползвам, днес пак го пуснах и той не тръгна.
    Вътрешното тяло избипка и се отвориха клапите, диодчето свети зелено но външното тяло не тръгва по никакъв начин. Пробвах на студено тогава тръгна и външното тяло за около минута след което спря и се чу изпухване все едно размразява и това е.
    Разрових се за информация и благодарение на темата за кодове за грешки, чрез диагностика през дистанционното разбрах че климатика дава грешка А0 или : AO Indoor Error of external protection device.
    Погледнах и външното тяло където има няколко червени и един зелен диод. Зеления диод мига зелено а червените светят червено с изключение на средния.
    Магазина от който съм купил машината ми казаха че са заети и могат да пратят помощ не по-рано от 10дни. Това ме правокира да потърся сам проблема.
    Ако има някой да сподели информация ще ми помогне много.
    Благодаря и лек ден на всички.


  2.  
     
  3. Member
    Тук е от
    Dec 2001
    Мнения
    251
    #2

    Re:Проблем с AN 2505X, код А0

    Tука има повече информация - линк

  4. Novice
    Тук е от
    Aug 2010
    Мнения
    5
    #3

    Re:Проблем с AN 2505X, код А0

    Цитат Първоначално публикувано от SongBird
    Tука има повече информация - линк
    Колега, една стъпка напред, благодаря.
    Стигнах до заключението че е сработил по някаква причина предпазител на вътрешното тяло. според съветника от линка, трявба да се деактивира.
    Остава въпроса къде се намира и как се деактивира. А след това и защо се е активирал. Възможно ли е да му е малко газа след 6г. употреба без допълване?


Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе