lavsho знаем че си почитател на тошиба(в това няма нищо лошо), но поне вземи си оправи вторият линк, защото вече на два пъти при опит да видя какво е линкнато ми изписва "вашата атака беше записана!" ? :yikes :016:
Преглед за печат
lavsho знаем че си почитател на тошиба(в това няма нищо лошо), но поне вземи си оправи вторият линк, защото вече на два пъти при опит да видя какво е линкнато ми изписва "вашата атака беше записана!" ? :yikes :016:
Джъсти изтрий последния знак от линка.Сложил е една "скоба" в повече и линка ще тръгне.
Извинявам се за грешката!Поправена е.
Тука се мъдри една 24-ка на LG. За тези пари по-мощен модел няма да намериш освен 2бр. класни втора употреба.Цитат:
Първоначално публикувано от mariv80
И сега к'во излиза да се топлим още 2 зими с дърва че да съберем още бюджет :)) То накрая ще вземем да си свикнем и да мислим за по голяма камина :))
Шегата настрана, а 18 нокрия???
Днес като попитах в един магазин скъпи ли са резервните части ми казаха ''ми то инвертор като ти се развали купуваш направо нов. Не си сруъва ремонта при сяко положение ще е над 1000 лв '' :yikes Това вярно ли е? Понеже... не че нещо, ама на 4-тата зима ако стане за ремонт едва ли ще имам 1000 излишни и тогава пак ще трябва дръвцата да помагат :undecided: Не ми се вярва всеки ремонт да е в този ценови диапазон.
Иди в тоя магазин и ги питай - колко пъти са ВИЖДАЛИ повреден инверторен климатик с ремонт за 1000 лв в историята им ? Не колко са чували,а точно - колко са виждали ! Единственото,за което се сещам с подобна цена е смяна на компресор. В добрите марки съотношението е под 1:100 бр в гаранционния период.
За тази кубатура и щом ще се дават толкова парички аз бих заложил на този подов http://www.bulclima.com/product/klim...eral/abhf24lbt
Колкото и да е хубава нокрията подовия си е подов щом става въпрос за климатик за отопление!
За тази кубатура са си нужни около 8kw!
Toва не е същински "подов",защото няма клапа отдолу и духа само нагоре. И цялата идея отива по дяволите...
Да прав си но иначе трябва да дадеш 5 бона за 2x12 иначе подовите на general с двете си турбини превъзхождат всички останали но и цената си е доста висока!
В случая май най-добре да отиваш към стенна 24-ка.
Освен с шума на две виещи турбини не виждам с какво друго превъзхождат " всички останали"...
:oops:
:offtopic:
са пълна отживелица...към днешна датаЦитат:
Първоначално публикувано от TIMBERLAKE