Отговор: Daikin FTX50GV-въпрос за покупка
вие(ние)любителите на дайкин не разбрахте явно къде е проблема-европейските модели(мое мнение)са неоправдано скъпи за възможностите си.както съм казал тъпо е да изсипеш 2000 и кусур и да си сверяваш часовника по дефроста.много топлят.но за сметка на големи сметки и глупав софт.ако всеки любител на дайкин(европейските модели)мине през моята КЛИМАТИЧНА САГА,ще разбере че монетата наистина има две страни.не мога да потвърдя твърдението ми с машинка,но за миналия месец 3 японеца(постоянно-24гр.) и всичко на ток-95лв.
За всяка марка във форума има положителни и отрицателни отзиви /без изключение/. Обаче не съм забелязал някой систематично и целенасочено да оплюва една конкретна марка /без уточняване на японски или европейски модели/ и то без да посочва конкретни причини!
Цитат:
Първоначално публикувано от
SPSt
За всяка марка във форума има положителни и отрицателни отзиви /без изключение/. Обаче не съм забелязал някой систематично и целенасочено да оплюва една конкретна марка /без уточняване на японски или европейски модели/ и то без да посочва конкретни причини!
А ти , кой беше ?
Заядлив и ненужен въпрос, за който получаваш картон.
Моля, по-кротко в бъдеще.
Нека да спеделяме лична информация и да си помагаме, а не да хейтиме без доводи.
kod
Темата излезе от същността си и затова се затваря!