Първоначално публикувано от
skromnia Колега,нали знаеш приказката,,моето циганче най-бяло,,.Та на въпроса.Първо да споделя-не съм от познавачите и разбиращите,но имам същия климатик.Мнения по преживяно,както навремето в час по литература.Дават го по принцип да топли до 100 м3,при мен също има преходност хол,кухненски бокс+трапезария.Това като квадратура е около 35 м2 и около 76 м3.В хола,където е вътр.тяло при зададени 23 гр прави окло 25-26 гр,а в най-отдалечената стая-трапезария прави 22гр.Признавам,че е е къща с двойни стени,вътрешна изолация+ и на тавана,5 камерна ПВС ,,тисен,,изложение ю/и.като цяло етажа е топъл.до момента не съм го засичал на ,,дефрост,,или по-точно ненужен.Доволен съм като цяло до момента.Наистина духа топло,изходящата му температура е около 35-38 гр.този въобще не мисли,като го сравнявам с ,,ПАНАСОНИК,,9НКЕ еко нави.И от него съм доволен,той е в спалнята,но мисли,не тръгва веднага.Дайкина си е по-шумен с оглед на това че е голям,няма как,трябва да излиза татя топлина,пък и тялото не е малко.сега при свършен факт вече доста,когато купих и двата климатика,доста взеха да хвалят ,,митсубиши,,тата,но.....пито-платено.Ако те интересува нещо друго -питай,ще споделя с радост.Хубава вечер.