Daikin RKS50G2V1B/FTXS50G2V1B
Здравейте,бих искал да попитам заслужава ли си да купя този климатик за 200£ ?Смятам да го монтирам в хол 30 квадрата на къща в Пловдив втори етаж без изолация.Мисля ,че е прекалено голям за това помещение , но все пак как мислите ?Климатика почти не е ползван.
Отговор: Daikin RKS50G2V1B/FTXS50G2V1B
Климатика е 18-ка и е идеален за това помещение.
1 Прикачен файл(ове)
Само този кабел черния незнам за какво е толкова дебел.Прикачен файл 15090
Защото в Обединеното Кралство има закони (както и тук), но там са доста по-строги и се спазват. Кабелът не е чак толкова дебел, само така ти изглежда.
Здравейте , отново.Климатика вече е монтиран , но се оказа , че е само за охлаждане .Има четирипътния винтил , но я няма бубината , всичко останало по платката е единтично като модела за отопление.При включване режим отопление се самоизключва.Четох тази тема , но не видях проблема да е разрешен.https://forum.setcombg.com/климатици...опли.html .
Ако все пак някой може да помогне , ще съм много благодарен.
Отиди и си купи една бобина. Единствено като знам на Дайкин цените на частите няма да е странно, ако струва колкото климатика.
от другата тема става ясно че няма да заработи с добавянето на бобина ,нито с подмяна на вътрешната платка .. там собственика е хвърлил доста усилия да го подкара но не пише последно дали се е получило .. според мен си изтеглил късата клечка с тоя климатик
вероятно ще трябва да смениш и 2те платки + бобина ,не вярвам да се вместиш в 200 лв
Някой може ли да потвърди дали този климатик е предназначен само за охлаждане , да се преключва със сагата.
определено е само за охлаждане ,в сервизното няма данни за отопление ,нито на сайта на Дайкин - дадени са данни само за охлаждане
http://www.icglimited.co.uk/library/...cal%20Data.pdf ей тука в сервизното пише, че този тип външни тела работят само на охлаждане.RK тела са само за охлаждане, а RX работят и в двата режима.