Отговор: Избор на климатик Daikin
За съжаление дългото проучване е било неуспешно. За тази сума могат да се закупят значително по-добри машини от този Дайкин.
Иначе, ако апартаментът не е много студен този модел ще се справи.
Като започвате да казвате нещо поне го довършете "За тази сума могат да се закупят значително по-добри машини от този Дайкин".......
Това е форум не справочник.
Spasova7908, ето Ви няколко по добри модела от посочения от Вас:
Toshiba RAS-B13N3KV2-E Suzumi Plus
General Fujitsu ASHG12LUCA
Panasonic CS-E12QKEW
Samsung AR12HSSDAWKNEU Series 7000
Mitsubishi Heavy Industries SRK45ZMP-S Standart
LG D12AK Deluxe Inverter V
Имам чувството, че за Midea съм Ви питала, щом и Samsung-а го сложихте пред Daikin-a! VeleV.Klima ако страдате от чувство за малоценност или липса на внимание се обърнете към специалист. Благодаря на всички отзова ли се, желая Ви успех.
ама ти май си го поръчала и чакаш одобрение :)
Ама то май трябва да кръстите раздела "Против климатици Daikin", като гледам коментарите на Aleksandars, който май е модератор, и всеки който пита за Daikin той го насочва към Toshiba или Panasonic, какво одобрение да чакам?
спасова,много почитатели на дайкин ЯДАХМЕ.........той сашо само се заяжда,пък и нищо не разбира.ако искате дайкин,от който да сте доволна има такива,ма дистанционното е с йероглифи.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Spasova7908
VeleV.Klima ако страдате от чувство за малоценност или липса на внимание се обърнете към специалист.
Спасова, такова... ти що се регна във форума - да търсиш съвети или да раздаваш такива?
Има уруру сарара на Дайкин, които ще свършат добра работа на госпожата, а дистанционните им не са с йероглифи. Другите им китайски пръчки са далеч зад Самсунг, и като сглобки, и като компоненти.
Александърс е може би най-коректния и изчерпателен отговарящ на всеки повтарящ се един и същи въпрос. Отделно, че очевидно си разбира от работата, по множеството отлични отзиви за него от негови клиенти от форума.
И не е сложил "Самсунг пред Дайкин", а ви е дал конкретен модел на Самсунг, който е по-добър от конкретен модел на Дайкин.
А дали поста не е просто реклама на въпросния магазин и марка, замаскиран зад питане като потребител. Аз като обикновен потребител въобще не бих се засегнал ако някой ми каже, че модел Б бил по-добър от Модел А, който са ми предложили от някоя фирма. Даже бих се радвал, че е възможно да имам по-голям избор.
ай стига му правихте реклама бре.....КОЙ КОЙ КОЙ се ползва от услугите му.явно му се мазните щот е модератор,администратор,оператор и М.........ОР
Пак се "оливаш", но ти си го знаеш това много добре. Сега, че ти го черпиш :) и не ти трие безсмислените постове е друга работа, но не искам да го казвам (пиша). То и този пост е такъв де... И двата са за коша.
Иначе и Мега отговаря на описанието на Александърс. И Велев отговаря в частта за професионализма и не толкова в отговарянето на въпроси. И АС-то си разбира работата и отговаря добре, особено при Термопомпите.
Темата се е изчерпила още с първите постове.Ако някой колега реши да мете и да отключва,моля,но аз лично смятам,че е даже за коша.