Добре де, обоснови се за да разберем какъв е твоят проблем с климатика.
Преглед за печат
Не съм някакъв разбирач на климатици обаче не би ли трябвало Daikin за 1250 лева с отдавана мощност 3.5kw да стопли 14кв стая, все пак не вярвам стаята да няма прозорци. :)
buttercupgirl (тя само там може да седи, защото не може да понася директната струя въздух) Най вероятно монтажниците са нямали друг вариант за монтаж в тази малка стая 4/3м, че духа направо срещу леглото или просто не са го догледали и са направили грешен монтаж.Е друг е въпросът ако бабата е супер зиморничева тогава дори и ниско тепературният Л серия би се узорил ...:-)Така както прочетох всичките постове все едно че климатика са го заредили с вода а не с фреон:-)))Климатичето си супер за цената за тази стая е дори голям..А бе има нещо сбъркано в цялата ситуация но съм сигурен, че не е от модела на климатика.
Въпрос за коментирания в темата модел:
Нормално ли е да дефроства на всеки 40-42минути, като продължителността на дефроста е около 6минути. Това при сегашните външни температури.
Такъв му е алгоритъма или ...??
Като дефроства не тече вода от него и питата не е заскрежена.
Освен с изнервящия ме чест дефрост нямам никакви проблеми с модела.
Здравейте лятото си взех два дайкина. Ftx35j3 и ftx25j3. Използвам ги в дневна и спалня. Апартамента 3 среден изцяло Южен, нова кооперация съответно си има изолации и всичко нужно. 12ката се ползва в стая 24кв а малкия в 13кв. Искам да кажа че съм супер разочарован. Не топлят така както ми се иска. Имам други два климатика Panasonic на по 12години вече цяла зима искарвам на 22 23 градуса а тези не могат да ме стоплят на 26,при положение че не е хванал големия студ...
Дублиране.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk