Отговор: Daikin S28TTRXS Ururu Sarara
Rafailiev
Имам нов, имам и 2ра употреба URURU SARARA. Занимавам се по принцип с електроника, но не ми се е налагало да човъркам климатиците.
А за това, че URURU SARARA били грозни ще ти цитирам един китайски мъдрец, който е казал за такива като теб:
"Всеки има право да няма вкус".
Няма какво да допълня.
Цитат:
Първоначално публикувано от
tripod731
Rafailiev
Имам нов, имам и 2ра употреба URURU SARARA. Занимавам се по принцип с електроника, но не ми се е налагало да човъркам климатиците.
А за това, че URURU SARARA били грозни ще ти цитирам един китайски мъдрец, който е казал за такива като теб:
"Всеки има право да няма вкус".
Няма какво да допълня.
Хубаво е да прочитате докрай .....
Това е майтап. Аз имам едно уруру в спалнята
Цитат:
gomor
Здравейте,след няколко години мълчание!Предстои ми покупка и монтаж на 3бр.TTRXS.Ще разчитам на помощта ви относно експлоатацията им и съвети,ако нещо не ми е ясно.Лека и спокойна вечер на всички!
Моделът е топ, от 2017-та в гамата на Дайкин. Предстоят ти много топли зими! [emoji16]
Изпратено от моят MI 8 Lite с помощта на Tapatalk
Ivan74,благодаря!Надявам се
- - - - - - - - - -
Първо,искам да благодаря на монтажниците-Иван и баща му.Работиха до осем часа вечерта,на изк.осветление.Относно машините-очарован съм.Нищо общо с европейския модел.Предстои ми настройка на онлайн-адаптера,който е европейския.Дали ще мога да ползвам всички екстри през него?
Честито,аз другата седмица ще слагам два такива.С Европейския адаптер ще ползваш само основните функции,поне при мен е така.Имам Японски Дайкин с чок екстри,но с евро адаптера екстрите не мога да ги пусна.
Цитат:
necata2
Честито,аз другата седмица ще слагам два такива.С Европейския адаптер ще ползваш само основните функции,поне при мен е така.Имам Японски Дайкин с чок екстри,но с евро адаптера екстрите не мога да ги пусна.
Интересно дали адаптерите за евро пазара могат да паснат на японки от други марки?
На Мицубиши Електрик стават и за Японките.
Цитат:
necata2
На Мицубиши Електрик стават и за Японките.
:offtopic:
Нали знаеш за коя марка питам.:Drinks:
Цитат:
Genadi80
:offtopic:
Нали знаеш за коя марка питам.:Drinks:
Знам,ти си човека имаш адаптер и от двата вида машини,пробвай според мен ще стават и на Хитаците.
Цитат:
necata2
Честито,аз другата седмица ще слагам два такива.....
Браво,много модерни тези TTRSXси...
Да няма някъде промоция?
Давайте и отзиви след това, въпреки, че се досещам какви ще са :).
Че то само за втулки,клапи и он-офи се пише напоследък.
п.с. и някоя снимчица да “оплакнем окото”.
Днес ще публикувам и снимки.Вътрешните тела са извънземни.
Вътрешните тела ги виждаме ние как изглеждат.Публикувай смислени неща - минимуми ,он-офф ,дефрости шумове от клапи/фреон ,форсирания.
Някой искаше да "оплакне очите",затова казах,че ще кача снимки.Монтирани са преди ден и половина,няма как да споделя подробности,а и все още го гледам като голям камък.Ще споделя по-нататък.Лек ден.
Абе и снимките са благодат в случая...