Отговор: Daikin S28TTRXS Ururu Sarara
Цитат:
Първоначално публикувано от
Kasap
Джак, човека каза че е въпрос на личен избор. Сега, конституционните му права ли ще започнеш да оспорваш?
Не ще Дачия и толкова! Примири се...
Да разбира се, всеки има право на мнение и да си купува каквото му харесва.
А моето мнение е, че съвременните японски климатици са комбинация между климатик, прахосмукачка, аспиратор, пречиствател за въздух и принтер.:BigGrin Тоест наблъскани с много ненужни "екстри", които точно след 1 месец ще му омръзнат и повече няма да се сети за тях. Което прави вътрешното тяло излишно усложнено и тегаво за поддръжка.
След 1 сезон на охлаждане, когато ваната и турбината обраснат и се покрият хубаво с плесен и прах, човекът ще ме разбере какво имам пред вид.
Иначе Дайкините му са много хубави, пожелавам му дълго и безаварийно ползване на всички екстри.
Цитат:
Jack Krauser
Кой ти говори за Дачии?!
Ето този е със същите параметри и хардуер като твоите, на охладане може да се окаже с по-нисък минимум от Дайкините и е с отварящ панел, което за мен е доста по-смислена екстра от прахосмукачка. Миналата година го имаше и за под 2 хиляди.
https://eclima.bg/hiperinvertoren-kl...tu-klas-a.html
LG?Телевизор-да.Климатик-никога.Имам си някои съображения.
- - - - - - - - - -
Цитат:
Jack Krauser
Да разбира се, всеки има право на мнение и да си купува каквото му харесва.
А моето мнение е, че съвременните японски климатици са комбинация между климатик, прахосмукачка, аспиратор, пречиствател за въздух и принтер.:BigGrin Тоест наблъскани с много ненужни "екстри", които точно след 1 месец ще му омръзнат и повече няма да се сети за тях. Което прави вътрешното тяло излишно усложнено и тегаво за поддръжка.
След 1 сезон на охлаждане, когато ваната и турбината обраснат и се покрият хубаво с плесен и прах, човекът ще ме разбере какво имам пред вид.
Иначе Дайкините му са много хубави, пожелавам му дълго и безаварийно ползване на всички екстри.
Благодаря. Надявам се да изкарат поне колкото предишните.
Уруруто си е уруру и само човек нямал досег с него може да го плюе !
Честито и със здраве да си ги ползваш.
Единствено след време като дойде време пак да ги сменяш помисли дали не е икономически по- изгодно да боднеш една Термопомпа .
За комфорта е ясно ....
Цитат:
Rafailiev
Уруруто си е уруру и само човек нямал досег с него може да го плюе !
Честито и със здраве да си ги ползваш.
Единствено след време като дойде време пак да ги сменяш помисли дали не е икономически по- изгодно да боднеш една Термопомпа .
За комфорта е ясно ....
Както казах,не съм професионалист, а обикновен потребител,но това не значи,че съм абсолютен лаик.Четох доста,сравнявах, основно в този форум,от който съм научил много,давали са ми съвети,помагали са ми,и,надявам се, това да продължи. Старите ми климатици бяха закупени с помощта на хора от форума,затова и досега работят, и то доста добре за годините и експлоатацията си,за което благодаря. Каквото и да съм купувал,никога не е било с цел да се хваля,просто искам най-доброто и комфортното за съпругата ми и детето ми,защото те го заслужават.Повечето ми служба премина в други градове,далеч от семейството ми,затова искам да съм спокоен,когато ме няма.И съм спокоен вече 14г.от гледна точка на отопление.Благодаря за пожеланията.
Не. Това е от серията LR, модел 2010~2012 година. Модела може да предложи уникално разпределение на въздушния поток. Вътре има 27 мотора за управление на клапи и механизми.
Ururu Sarara LR
Цитат:
Aleksandars
Не. Това е от серията LR, модел 2010~2012 година. Модела може да предложи уникално разпределение на въздушния поток. Вътре има 27 мотора за управление на клапи и механизми.
Ururu Sarara LR
Интересно...А защо и по-новите модели не ги правят така?Аз съм очарован!
Цитат:
gomor
Интересно...А защо и по-новите модели не ги правят така?Аз съм очарован!
Защото, модела ще си остане на рафта в магазина.
Цитат:
Zubcho
Защото, модела ще си остане на рафта в магазина.
Жалко...Идеята е много добра,по-добре е измислено(според мен) от Nocria.
1 Прикачен файл(ове)
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=33234&stc=1Комшията имаше такъв и не е доволен точно от клапите ....
63 ка е
1 Прикачен файл(ове)
Цитат:
Rafailiev
Не знам...Но е много изпипан.Всеки човек си има вкус и предпочитания.На мен лично много ми хареса.
- - - - - - - - - -
Някой може ли да ми даде такава диаграма на модела от темата?Споря с един човек за MITSUBISHI Electric Zubadan.Благодаря!Прикачен файл 33240
Цитат:
gomor
Не знам...Но е много изпипан.Всеки човек си има вкус и предпочитания.На мен лично много ми хареса.
- - - - - - - - - -
Някой може ли да ми даде такава диаграма на модела от темата?Споря с един човек за MITSUBISHI Electric Zubadan.Благодаря!
Прикачен файл 33240
Заповядай.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...1b8509dc68.jpg
Цитат:
rosswen
Благодаря много,но аз търся на TTRXS.
Daikin S28TTRXS Ururu Sarara
Цитат:
gomor
Благодаря много,но аз търся на TTRXS.
Не съм разбрал. Не знам, аз за японските не съм намирал такива, но не съм и търсил. Интересно ще е, ако някой разполага с такива, да ги качи.
Модел: S28TTRXS URURU SARARA -25°C
- Държава производител: Япония
- Вид: Хиперинвертор
- BTU: 12 000
- Отоплителна мощност при -7 °C 4.1 kW
- Отоплителна мощност при -10 °C 3.8 kW
- Отоплителна мощност при -15 °C 3.6 kW
- Отоплителна мощност при -25 °C 2.3 kW
- Отоплителна мощност : 0.7 - 3.6 - 7.7 kW
- SCOP: 5,7 - клас А+++ отопл. / А++ охл.
- Ср. консумация: 0.55 - 0.66 kW
- За квадратура: До 37 кв.м.
- Посочената максимална квадратура е желателна на отопление (за изолирани помещения). Квадратурите са при стандартна височина на стаите 2,60 м.
Нещо като Аudi за 150000лв с 14" гуми от Дачия.