Обърнете се към читав техник . Нека го погледне и ще обсъдите с него как да се процедира. (машината е гаранционна се предполага).
Изпратено от моят SM-M215F с помощта на Tapatalk
Преглед за печат
Обърнете се към читав техник . Нека го погледне и ще обсъдите с него как да се процедира. (машината е гаранционна се предполага).
Изпратено от моят SM-M215F с помощта на Tapatalk
nikolas , FTXC има 2 бр. заглушители фабрично , нищо че е нисък клас .
Някой под ръка сервизно на FTXC35C/RXC35.
Помни ли позицията на голямата клапа при изключване на захранването.
Много странен алгоритъм на работа има този ftxc. Вдигам градусите на 30 той си върти около 300-500w. Най много до 700 да вдигне за 5-6 мин. и пак слиза надолу. А температурата в стаята е 23гр. До сутринта беше направил 24гр. Имам чувството че софтуерно е осакатен.
Изпратено от моят VOG-L29 с помощта на Tapatalk
хардуерно ,не софтуерно :)
Да не би компресора му да е в разработка и да са му сложили ограничение на оборотите. [emoji16]
Изпратено от моят VOG-L29 с помощта на Tapatalk
Това за консумацията не е точно така. Вдига си 1200 вата, ама се замисля малко.
Моята 25ца и до 1500 вата е стигала за проба на отворен прозорец . Така както гледам в тая 35ца остава все по-малко фреон .
И при мен един път вдигна 1300W при около 0гр.външна т. и функция Powerfull, но преди да се развърти както трябва стоя доста време на около 600-700W с една леко топла струя. После за кратко стигна до 1300 и изключи. Няма я тая топлина, която очквах, като за 4,8КW.
На Powerful трябва да вдигне около 1600 вата. Май gerhar ще излезе прав, че фпеона ви отлита.
FTXC35C има ли вертикални клапи, т.е. да се отклони потока леко в ляво/дясно.
кажете за тия силни шумове от фреон и постоянно преливане ,всеки хвали моделчето никой не смее да изтъкне недостатъците това съм забелязал при други модели продължава с години докато се натрупат толкова собственици че няма как да не лъснат недостатъците ,но се мълчи яко да не си помислят другите че си се набутал ..