Резултати от 1 до 5 от общо 5

Сервизно меню на daikin от безжичното дистанционно.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

Сервизно меню на daikin от безжичното дистанционно.

Не знам защо ги крият толкова. с европейските клими няма нищо в сервизните , освен някоя друга настройка показана.
    Всеки да си тества на лична отговорност.
    За новата подова прерфера отогварят и двете менюта за корекция на температурите, едното го има в сервизното другото няма какво друго да е с 5 опции.
    За подовите са преместени в друго меню със задържане на меню бутона 4 от функциите но за стенните аха аха отговарят, но не баш.
    Почнал съм да правя табличка че вчера беше обедно тържеството...
    Весел празник на всички.

Прикачени изображения Прикачени изображения

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Re: Сервизно меню на daikin от безжичното дистанционно.

Мен ме интересува номер 5 preheating control, трябва да е подгрев на компресора, че аз го ползвам моя уикендите най вече и има студени стартирания. По подразбиране е на 0 и е изключено, като гледам.

4. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

Отговор: Re: Сервизно меню на daikin от безжичното дистанционно.

Цитат Първоначално публикувано от mystikalrs Виж публикацията
    Мен ме интересува номер 5 preheating control, трябва да е подгрев на компресора, че аз го ползвам моя уикендите най вече и има студени стартирания. По подразбиране е на 0 и е изключено, като гледам.
    там отиваш на звездата * и на 9/12 е n/a.
    всички я мразим тази функция. на ftx50gv мога да видя какво ще стане.

моля да погледнеш на 3 какво е по подразбиране, и на какъв модел го гледаш. заформил съм една таблица, но малко ме е срам да я пусна.
    преди да променяш каквото и да е - мини и си запиши на какви настройки са зададените по потразбиране за мотела ти.

за сега менютата с по 5 опции за корекция на температурите са ясни, всичко друго е малко игра на ролетка.
    с дистанционното от подовия, стенните ftxs09gv пиукат по сервизното меню но не приемат никакви други сигнали извън него.

за подовия менюто на 4 се засича clean или mold или keep dry. просто е навряно в другото меню на дистанционното на подовия.

единственото което е единица по потразбиране е авто рестарта - но мога и да бъркам.

5. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2002

Отговор: Сервизно меню на daikin от безжичното дистанционно.

Малко се обърках
    Старата перфера FTXM35R има ли CLEAN функция . Май няма Като чета ръководството не виждам символ "мухъл"

Явно само от сервизното меню
    И тук е въпроса
    Каква е разликата между 4 и 8 и каква настройка да се избере

6. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

Отговор: Сервизно меню на daikin от безжичното дистанционно.

Цитат Първоначално публикувано от ktkiro Виж публикацията
    Малко се обърках
    Старата перфера FTXM35R има ли CLEAN функция . Май няма Като чета ръководството не виждам символ "мухъл"

Явно само от сервизното меню
    И тук е въпроса
    Каква е разликата между 4 и 8 и каква настройка да се избере
    -

картинките не са за модела, за модел за не европейският пазар са.
    това за clean или за мухала ще бачка само на охлаждане , или всъщност не - защото на моя подов е активирано и го има и знака на дистанционното. за съжаление съм с подов -там се влиза с menu задържаш за 2 секунди и влизаш в друго меню - къде е на 4-то място и го пускаш. тотално го няма документирано никъде - тук от темата за подовите е на около 100-тна страница.
    какво прави - пуска след охлаждане вентилатора за известно време - час два. и слет това гаси машината. тошибите го имат активирано автоматично.
    та номер 4 отговаря - но може би!!!

на ftxm-r . е божа работа на кое място ще е. моето дистанционно не влиза в 4-то меню. моя съвет е предди да почнеш да пипаш си свали всички настройки по подразбиране от дистанционнот на хартия. за да знаеш от къде си почнал. и пиши какво правиш.

ето го окото на моя с молд или клеан пуснат : ако решиш да тестваш - хубавото на тази функция е че ще има "визуален отговор".

Прикачени изображения Прикачени изображения
    Този пост е редактиран от estqwerty; 27-12-24 в 18:57.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Сервизно меню на LG UK7550
    От schols във форум LG телевизори
    Отговори: 0
    Последно: 21-12-18, 20:55
  2. Сервизно меню :help
    От juspar във форум Телевизори
    Отговори: 7
    Последно: 27-12-11, 10:10
  3. LG 42LV3550 сервизно меню
    От ivailoh във форум LG телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 22-08-11, 00:04
  4. Сервизно меню на ТВ Самсунг
    От Vanquished във форум Samsung телевизори
    Отговори: 14
    Последно: 04-08-11, 23:28
  5. Сервизно меню на YAMAHA
    От hristoslav2 във форум Аудиотехника
    Отговори: 0
    Последно: 26-04-09, 15:55

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе