muchoto - и двата бяха 12-ки. Само, че нещо Панасоника при зададена 27 градуса и външна -2 по се справя с тия климатични ситуации! И той размразява, но спрямо Дженерала около 90% по рядко.
Преглед за печат
muchoto - и двата бяха 12-ки. Само, че нещо Панасоника при зададена 27 градуса и външна -2 по се справя с тия климатични ситуации! И той размразява, но спрямо Дженерала около 90% по рядко.
FUJITSU ASYA09LCC - размразява сутрин между 6 и 8 часа,при зададени 21градуса.
И двата при мен са Fujitsu, единия е 12-ка а другия 9-ка. По-големия е пре-оразмерен за даденото помещение и почети не капе (от тръбата за оттичане). 9-ката капе много по-често, но не много. Държат много добре температурата и равномерно. Разхождах се из стаята с цифров термометър със сонда и разликата в различните зони на стаята е +/- градус от зададената. Иначе гледам тука една Осака на съседите - скъсва се да тече, все едно че се е спукала тръба на водопровода. Винаги под нея е мокро, докато не съм забелязал такива неща при фуджитсу-то. Всъщност не съм и забелязал да размразява до сега, малкия работи нон стоп от както е взет на 25 градуса, понеже се гледа малко дете в стаята а пък големия се пуска само като има хора на 22 градуса, иначе през деня е на 18-19 настроен. Като цяло никакви проблеми - добри машинки са :yahoo:
9-ка, стая 12кв, панел, изолация. Трябва да го сложа на 23 *, иначе спира! При тази зададена температура измерих 21* на пода и 25* до тавана и 23 върху леглото! Но когато завчера беше яка мъгла поне 2 пъти през ноща го усетих да размразява! Беше оставен на тих режим. От 23 до 27* му трябват около 10 минути (режим авто) и почва да осезателно да намаля, което според мен е знак че няма да е проблем и да ги държи. Навън сега е под нулата!
Мамкаму и прасе!!! На мойте пък им фърлиа 2 тиганя олиу!!! Абе тия хора не разбират ли че това е много скъпа техника! Плащат данък смет, пък хвърлят през прозореца! Селяния! Сори за спама, ама не мога да се сдържа!Цитат:
Първоначално публикувано от lada2107
Сега ако трябва да се отваря или нещо да се пипа.... ужас просто. Кви са тия комшииЦитат:
Първоначално публикувано от ba4_dido
Здравейте някой можели да ми кажи за този модел Fujitsu ASY-12LD
Моля пепоръчайте ми фирма на лични от София. Искам да слагам Fugitsu ASY 12LCC. Намерих само Екоматик, ама им е много скъп монтажа.Всички други предлагат обикновения модел -само L. Благодаря за съдействието предварително.
Ето ви едно впечатление. Вътрешното тяло в спалнята ми е почти над главата. От това положение аеродинамичните шумове които се чуват са най-слабо когато клапите са отворени максимално (сочат надолу)
Ами така няма ли да духа точно върху тебе(върху спалнята)
само денемЦитат:
Първоначално публикувано от genagold1
Жена ми има в офиса климатик Fujitsu втора употреба.Немога да разбера какъв модел е?На външното тяло има следната номерация А0255РВ а на дистанционното АR-WA1 , на вътрешното тяло само иероглифи.Някой може ли да каже нещо за тази клима?
Здравейте,
интересно ми е тия два дена , климатика ми :
http://www.bulclima.com/bg/product/1...teristiki.html
грам не баца . Включва за 10 минути вечер и тва е . През останалото веме просто си седи, а вътрешното тяло духа супер, ама супер лекичко стайна температура . Нагласил съм го на 21 градуса , стаята е 18 квадрата, панелка , с изолация , ПВЦ , цел ден я грее слънце , комшийките са бабки с парно и яко греят. Ако му дигна температурата на 24 градуса , почва да духа 20 минути , не много топло, докато качи температурата. Трябва да му задам 30 градуса зада почне да духа наистина доста топло . Иначе си духа нито топло нито студено. Даже и при -6 ,-7 спираше (достигаше си температурата и изключваше компресора) , има ли проблематика при -7 да изключи компресора и после пак да тръгне , като климатаика си е включен.
аве не ви ли дотегна да ги гледате тия климатици
Ами цяла нощ спах ,на изключен климатик и отворен прозорец.На сутринта в стаята 19 градуса, а на климатика на термометъра горе на високото даже 21. :yikes...Прекрахме се с тия климатици май . :-memnon .... При тая топла зима , можеше от стените на комшиите да караме,на аванта . :-memnon