2 Прикачен файл(ове)
"Японски" GENERAL ASHA12LGC
Здравейте, вижте какви генерали продават в интерсервиз узунов в мол варна. моля за извинение за снимките, но са с телефона ми.. най-нагло са лепнали лепенки MADE IN JAPAN, а дори едната на външното тяло е залепена на обратно и е сложена за мостра да го гледат хората.
Re:"Японски" GENERAL ASHA12LGC
Тия малко ли са нагли... направили си отделна лепенка и я лепнали под оригиналната :)) Какво ли не правят хората за да продават.
интересно е обаче кой е лепнал лапенките, булклима или интерсервиз узунов.
Аз имам два такива само на единия има лепенка и тя се намира най отгоре.
На моя 07lgc никаде по табелки или кашона не пише "Made in ....."
В крайна сметка каде ги правят тея климатици? Не трябва ли по закон да пише на табелата каде е произведена стоката?
В магазина от кадето го купих ми казаха че бил производство в Чехия....
В Китай ги правят.В Чехия правят ДАЙКИН.
На моя на японски пише и пак има made in china, а тези какви са фокусници :-memnon
Цитат:
Първоначално публикувано от py4
интересно е обаче кой е лепнал лапенките, булклима или интерсервиз узунов.
Булклима - но няма никакво значение, климатиците са произведени в Китай.
Fujitsu, General i Fuji - освен ако не е изрично написано на кашона, че е тайландски, всичко друго е китайско, но все пак дори и китайски са много добри. Тайландски са само част от големите машини - канали и касетки. Дори и Нокрийката е китайска. Има начин да се познава кога една машинка е отваряна и е махната лепенката "made in P.R.C.", но човек трябва да знае какво да гледа в момента на отварянето на климатика.
bebof1, ти за 5мин. в 3 теми голяма реклама направи на тия Евон :RTFM:. Да не работиш там?
Цитат:
Първоначално публикувано от gnf
bebof1, ти за 5мин. в 3 теми голяма реклама направи на тия Евон :RTFM:. Да не работиш там?
Хаха, ;)
Нали трябва и да се продава :wink:
Цитат:
Първоначално публикувано от stanly_v
Нали трябва и да се продава :wink:
То хубаво да се продава, но е дразнещо неговото. Пише в 2 теми, в които последният пост е от преди година и не кореспондира с действителността :taz. Като ще хвали дадена фирма нека го направи по-тарикатски.
ПС: Ти да не си другия работник в тази фирма? :))
Цитат:
Първоначално публикувано от gnf
ПС: Ти да не си другия работник в тази фирма? :))
Не просто човек който трябва да купува 2 климатика октомври месец и от 3 месеца чете този прекрасен форум да се ориентира какво си заслужава и какво не.
Цитат:
Първоначално публикувано от stanly_v
Не просто човек който трябва да купува 2 климатика октомври месец и от 3 месеца чете този прекрасен форум да се ориентира какво си заслужава и какво не.
То до Октомври месец половината от тези дето четеш за тях няма да са на пазара вече. ;) Някой вече ги няма ...