Re:Въпрос за Fujitsu AS-E226H
В Цитат:
Първоначално публикувано от deian
Добре де,
първият е 1310 лв. + 180 = 1490 лв
вторият е 1590 лв с включен монтаж и определено е по-добър!
Тези 100 лв толкова ли ще те съборят?
момента всичко ме събаря :) и маисторите дето шпакловат къртят и зидат. И маисторите дето ще правят кухнята, и фирмата за дограмата :) да беше само една клима , ам ато бездънна яма нема запушване , та от тук 100 от там 100 и те се набират :)
НО реално погледанто прави си ако тоя с 100 те лева отгоре като машина и възможности по си струва ще го забавя малко в времето и ще се напъвам за него :)
Цитат:
Първоначално публикувано от zeroslav
В момента всичко ме събаря :) и маисторите дето шпакловат къртят и зидат. И маисторите дето ще правят кухнята, и фирмата за дограмата :) да беше само една клима , ам ато бездънна яма нема запушване , та от тук 100 от там 100 и те се набират :)
НО реално погледанто прави си ако тоя с 100 те лева отгоре като машина и възможности по си струва ще го забавя малко в времето и ще се напъвам за него :)
Колега, ако женати е като моята а те по принцип всички са от един х** правени :)) се преготви за дупка в бюджета. :yikes
На мен подобен ремонт ми струваше х2 от предварителните сметки, пък и климите помогнаха за това. :)
В бюджета бях предвидил по 1500лв. за клима а в крайна сметка ми легнаха средно х2000лв. :Drinks:
Успех с ремонта и не се предавай.
Цитат:
Първоначално публикувано от joro_bul
Колега, ако женати е като моята а те по принцип всички са от един х** правени :)) се преготви за дупка в бюджета. :yikes
На мен подобен ремонт ми струваше х2 от предварителните сметки, пък и климите помогнаха за това. :)
В бюджета бях предвидил по 1500лв. за клима а в крайна сметка ми легнаха средно х2000лв. :Drinks:
Успех с ремонта и не се предавай.
За сега устисквам :) жената не ми е проблем при нас нещата са на опаци тя иска по евтинко аз уж се съгласявам па после налитам и взимам скъпите неща както предполагам ша стане и с климата и все не ми излиза сметката :) Така стана с кухнята уж евтинка от тея готовите полските че по тънко ела да видиш ся ква кухне стана ама тва е друга тема да се не отклоняваме :)
Ванко ти е предложил хубави машини.
А относно упреците на Касапа старите машини наистина са по здрави но те са на толкова години защото са били пре оразмерени при използването им в Япония. А в Япония стаи по 24м2 почти нямат.
Цитат:
Първоначално публикувано от VeleV.Klima
А относно упреците на Касапа старите машини наистина са по здрави но те са на толкова години защото са били пре оразмерени при използването им в Япония. А в Япония стаи по 24м2 почти нямат.
Велев, надмина себе си. Признавам! :god :god :god
Цитат:
Първоначално публикувано от Kasap
Велев, надмина себе си. Признавам! :god :god :god
Цитат:
Първоначално публикувано от VeleV.Klima
знаех си че съм половин джапанец, ама ето и доказателство, че преоразмеряването е типично японки начин на мислене :)) :-memnon
http://v-clima.com/prod.php?id=klima...txs35d_arxs35f
Бори се за вторият ,първия не ти трябва изобщо - ще бъде грешка.
Re:Fujitsu AS-E226H - да рискувам ли с клима втора ръка?
Благодаря колеги доста неща ми се изясниха. Или ще си купя скъп и хубав нов или ще си купя евтин и хубав стар :) Държа връзка с колега от форума и като му доиде времето да се изнесат майсторите ще видим какво е останало от финасите и ще ги вложим в клима :) Още веднъж Благодаря на всички които взеха отношение по темата и тези които ми писаха ЛС :033: