колеги ,електрониката на външното се сбъгна помагайте за схема
благодаря предварително
Преглед за печат
колеги ,електрониката на външното се сбъгна помагайте за схема
благодаря предварително
Нещо като марка няма ли да споменеш?
Марката явно е Fujitsu, но моделът...
Така без никаква информация - как чакаш отговор...?Нещо грешки ,ала бала ...работи ,неработи въобще кажи какво ти е нужно - схема на какво ?Мултита 9-ки...?
извинявам се, колеги за не точностите ,ситуацията е следната след пожар напълно изгорели вътрещни тела външното е цялато в сажди и пожарникарска пяна не мога да разчета модела външното тяло има една платка със самостоятелно захранване отделно има по един комплект куплонзи за тяло едно и тяло две като за сонди вентил компресори според мен това е от първите мултита на дженерал 2Х 9ки входовете за управление от вътрешните тела според мен са на 220в така ченяма значение какво вътрешно тяло ще се закачи само да е 9 разбира се ще ви бъда благодарен ако някой има схемата на тази платка
след мого чистине разчетох модела но не напълно AOG19RSO или Q M2 интересуваме схемата
Здрасти Колега преди 5-години ми беше попаднало същото външно тяло( за съжаление и при същите обстоятелства - пожар). Тогава потърсих тела(тяло А и тяло В), намерих от "Bulclima-София" - но неми харесаха цените и се отказах да ги взема от тях.Цитат:
Публикувана от: duk69
Вмъкни Цитат
извинявам се, колеги за не точностите ,ситуацията е следната след пожар напълно изгорели вътрещни тела външното е цялато в сажди и пожарникарска пяна не мога да разчета модела външното тяло има една платка със самостоятелно захранване отделно има по един комплект куплонзи за тяло едно и тяло две като за сонди вентил компресори според мен това е от първите мултита на дженерал 2Х 9ки входовете за управление от вътрешните тела според мен са на 220в така ченяма значение какво вътрешно тяло ще се закачи само да е 9 разбира се ще ви бъда благодарен ако някой има схемата на тази платка
Във външното тяло са разположени два отделни агрегата(два компресора 9000BTU, два четирипътни вентила.....,един общ вентилатпр с две скорости) в общ корпус. Електониката беше с предимство за тяло А(в смисъл ако си пуснал тяло А на студено и тяло В трябва да е на студено или на режим вентилатор). Друго за което се сещам е че вътрешно тяло от обикновен климатик не ставаше(пробвах с тяло на мидеа MSB 09 HR), пробвах да вържа и инверторно тяло на General ASH 09 LA- но и така не успух да сработя електрониките.
Надявам се да съм ти бил полезен!
колега Мисирков този модел който е при мен двете тела са независими по управление ,тоест вътр.тяло А работи независимо от вътр.тяло Б платката почти е възтанових но елементите нямам и идея какви са резистори ,кондензатори всичко е леш и тотално са заличени така че съм в изходно положение