колеги ,електрониката на външното се сбъгна помагайте за схема
благодаря предварително
колеги ,електрониката на външното се сбъгна помагайте за схема
благодаря предварително
Марката явно е Fujitsu, но моделът...
Така без никаква информация - как чакаш отговор...?Нещо грешки ,ала бала ...работи ,неработи въобще кажи какво ти е нужно - схема на какво ?Мултита 9-ки...?
извинявам се, колеги за не точностите ,ситуацията е следната след пожар напълно изгорели вътрещни тела външното е цялато в сажди и пожарникарска пяна не мога да разчета модела външното тяло има една платка със самостоятелно захранване отделно има по един комплект куплонзи за тяло едно и тяло две като за сонди вентил компресори според мен това е от първите мултита на дженерал 2Х 9ки входовете за управление от вътрешните тела според мен са на 220в така ченяма значение какво вътрешно тяло ще се закачи само да е 9 разбира се ще ви бъда благодарен ако някой има схемата на тази платка
след мого чистине разчетох модела но не напълно AOG19RSO или Q M2 интересуваме схемата
Здрасти Колега преди 5-години ми беше попаднало същото външно тяло( за съжаление и при същите обстоятелства - пожар). Тогава потърсих тела(тяло А и тяло В), намерих от "Bulclima-София" - но неми харесаха цените и се отказах да ги взема от тях.Публикувана от: duk69
Вмъкни Цитат
извинявам се, колеги за не точностите ,ситуацията е следната след пожар напълно изгорели вътрещни тела външното е цялато в сажди и пожарникарска пяна не мога да разчета модела външното тяло има една платка със самостоятелно захранване отделно има по един комплект куплонзи за тяло едно и тяло две като за сонди вентил компресори според мен това е от първите мултита на дженерал 2Х 9ки входовете за управление от вътрешните тела според мен са на 220в така ченяма значение какво вътрешно тяло ще се закачи само да е 9 разбира се ще ви бъда благодарен ако някой има схемата на тази платка
Във външното тяло са разположени два отделни агрегата(два компресора 9000BTU, два четирипътни вентила.....,един общ вентилатпр с две скорости) в общ корпус. Електониката беше с предимство за тяло А(в смисъл ако си пуснал тяло А на студено и тяло В трябва да е на студено или на режим вентилатор). Друго за което се сещам е че вътрешно тяло от обикновен климатик не ставаше(пробвах с тяло на мидеа MSB 09 HR), пробвах да вържа и инверторно тяло на General ASH 09 LA- но и така не успух да сработя електрониките.
Надявам се да съм ти бил полезен!
колега Мисирков този модел който е при мен двете тела са независими по управление ,тоест вътр.тяло А работи независимо от вътр.тяло Б платката почти е възтанових но елементите нямам и идея какви са резистори ,кондензатори всичко е леш и тотално са заличени така че съм в изходно положение