Мига червения индикатор на климатика
Мига червения индикатор на климатика !
Какво да правя изключих климатика пак продължава да мига индикатора?!
А отвън от външното тяло течеше вода като от мивка ?!
И аз изключих климатика(навън е -1 градуса) ,че се уплаших, дали съм сгрешила?
п.п. сега прочетох в книжката ,че това е автоматично обезскрежаване управляващо се от микрокомпютър
Какво да правя сега как да процедирам да го включа ли или да изчакам да се вдигне външната температура?
Re:Мига червения индикатор на климатика
Включвай го и не му се меси в работата.
Цитат:
Първоначално публикувано от rist
Включвай го и не му се меси в работата.
Включих го
Сестро, стига се меси на климатика :Drinks:/ шегичка/, остави го да си работи.
Цитат:
Първоначално публикувано от edi1
Сестро, стига се меси на климатика :Drinks:/ шегичка/, остави го да си работи.
Голяма паника съм
Не го гледай постоянно и не го мисли, само се топли.
:offtopic:
Ама верно си голяма паника :))
Сестро, климатика трябва да ти слугува, а не ти на него. :taz
Нагласи си комфортна температура и забрави до март, къде ти е дистанционното... :Drinks:
Цитат:
Първоначално публикувано от Kasap
Сестро, климатика трябва да ти слугува, а не ти на него. :taz
Нагласи си комфортна температура и забрави до март, къде ти е дистанционното... :Drinks:
Оставила съм го на 22 градуса и вентилатора на ауто само отвреме на време го слагам на 23 :) иначе на 1 месец кЪсно ли е да се чистят мрежичките(т.е. въздушните филтри или по-добре на 1 дни)
Цитат:
Първоначално публикувано от sestra06
Оставила съм го на 22 градуса и вентилатора на ауто само отвреме на време го слагам на 23 :) иначе на 1 месец кЪсно ли е да се чистят мрежичките(т.е. въздушните филтри или по-добре на 1 дни)
Никога не е късно аз чистене, но е хубаво за климатика и сметката за ел.енергия поне веднъж на 10-14 дни, а плазма филтъра когато се размига зелената лампичка :yikes
и аз имам подобен проблем, че при температури под -7 градуса , климатика работи нормално около час, после преминава на режим на размразяване на външното тяло и започва да тече като чешма и забравя да превключи на отопление, започва да мига индикатора с червен цвят и духа студено. индикатора мига приблизително 2 пъти на 15 секунди.
след изключване на климатика и изваждане на батериите от дистанционното се нормализира работата за няколко дена
климатика е FUJI RО-12UC ползвам го вече втора зима и предната зима не ми е правил такъв проблем
http://v-clima.com/download_tech.php Тук ги има кодовете на грешки, търси на USB, трябва да са същите.Трябва да преброиш точно миганията.
гледах ги тези грешки, но такъв голям интервал от 7-8 секунди между миганията няма
При теб проблема може да е в някой от двата термистора, викни сервиза, нали е в гаранция.
вече не е в гаранция, купен е есента на 2008 година