Re:Климатик за 30 кв.м. ?!?!
Цитат:
Първоначално публикувано от digunan
Здравейте - първо извинете ме, че пиша в стара тема, но мисля че няма нужда да правя нова след като има тази.Тъй като и на мен се наложи да търся нов климатик, порових се доста из форума и попаднах на темата. Реших и аз да се обзаведа с Daikin FTX 50 GV. Помещението е от около 30 кв.м., юг/запад изложение - ще се ползва за хол+кухня. Моля за мнения, заслужава ли си все още този климатик. Намерих го за цена от 1680 лева с включен монтаж. Добра ли е цената? Може ли някъде да се намери по- евтино. Благодаря Ви предварително.
Взимай го докато някой друг не го е платил, че ще си останеш само с надеждите за Daikin FTX50GV.Сега вече струва 2100 лева и нагоре в зависимост от фирмата.
Да не те "лъжат " със серията FTKN производство на ГРЕЕ...????
Цитат:
Първоначално публикувано от justify
Взимай го докато някой друг не го е платил, че ще си останеш само с надеждите за Daikin FTX50GV.Сега вече струва 2100 лева и нагоре в зависимост от фирмата.
Да не те "лъжат " със серията FTKN производство на ГРЕЕ...????
Изрично питах дали е модела FTX. Естествено предложиха ми и FTXN, но аз любезно им казах да не опитват изобщо. Климатика го няма в момента - твърдят ми, че ще го има другата седмица на промоция. Ще видим - така ли е. Задължително ще пиша как са се развили нещата.
Цитат:
Първоначално публикувано от digunan
Добра ли е цената? Може ли някъде да се намери по- евтино. Благодаря Ви предварително.
Цената е добра, но тука все още го има за 1500лв. с безплатен монтаж и е за Пловдив. Само че като се влезе за конкретния модел излиза, че е 1940лв., най-добре да се обадиш и питаш, за да се разбере коя е истинската цена.
за съжаление вече имахме един клиент на когото бяха опитали да пробутат FTXN за FTX,лошото е че на FTXN-а никъде не пише че е китайски и със сигурност ще има заблудени потребители.
Могат ли да ме заблудят примерно и да ми монтират FTXN вместо FTX ( по телата пише ли си точно модела? ). И още една молба - колегата един пост нагоре наистина е дал фирма с перфектна цена - тази от Пловдив, но ми е доста далеч ( едва ли ще ми монтират в Карнобат) - на мен ми трябва подобна добра цена за региона на Бургас. Ако някой може да ми даде фирма, която работи в Бургас и да е със сносни цени и добра репутация, ще бъда много благодарен.
Вече никъде не се намира на старата цена.
За имане си има още на старите цени, виж тука, но е без монтаж, а ти си го намерил за 1680 с монтаж, така че взимай го, защото по-добра цена трудно ще намериш в региона. На вътрешните и външните тела пише кой е модела и няма как да те заблудят.
По сайтове го има но я се обади и питай.
Не се сещам за друга техника, която след време да й се вдига цената :)