Re:Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
другите снимки не мога,хем намалих на 2мп.-600-700кв.и пише-големи!
Re:Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
Нямаш ли програмка за намаляване на снимките.Дай и другите, че ми стана интересно как изглежда машината.
Перата са ги изрязали, за да се движи втората клапа, ама отзад, като гледам, не са им увеличили размера.
Ето една безплатна програма за изрязване на многото МБ от снимките:
http://www.obviousidea.com/windows-s...image-resizer/
Цитат:
Първоначално публикувано от justify
:offtopic: Офис пакетa на Уиндоус си има Microsoft Office Picture Manager, който има меню Edit Pictures и там може да се направят много лесно корекции на снимките.
4 Прикачен файл(ове)
karambam, тази каса на преходната врата, колко е дълбочината и? Ако е много, зимата може да имаш проблеми с разминаванията на температурата в стаята и тази, която е горе при тялото. Да не вземе издухания топъл въздух да се "удря" в тази каса и да отива нагоре към климатика и така да лъже датчика му?!
Иначе монтажа е направен много добре :bravo Честито и дълги години безаварийна работа му пожелавам на климатика :Drinks:
Мерси! Дати ти се връща! Това е трапезария(13кв.)с бокс(6кв.)на 2,55м.-мисля че около 74вата се падат на кубик и за зимата ще стигнат!Блока е тухла на 40год.В трапезарията има огромен прозорец(възстановен и уплътнен)и нямаше друго място за монтаж-освен на срещуположната стена,но там е кофти!Най-добре щеше да ми дойде един подов Дайкин(но малкия 25 щеше да е малко слаб,а и е с 360лв. по скъп)В бокса също има 3м2.прозорец,който скоро ще зазидам изцяло+изолация отвътре!Ще ми свети от вратата към балкона и ЧЕЗ. Това дето се вижда,че е криво на снимките е тавана на една, касата на другата страна,а климата е нивелиран перфектно!
От "Вили ком" ли ти го монтираха?
Цитат:
Първоначално публикувано от karambam
Мерси! Дати ти се връща!
Благодаря :Drinks:
Цитат:
Това е трапезария(13кв.)с бокс(6кв.)на 2,55м.-мисля че около 74вата се падат на кубик и за зимата ще стигнат!Блока е тухла на 40год.В трапезарията има огромен прозорец(възстановен и уплътнен)и нямаше друго място за монтаж-освен на срещуположната стена,но там е кофти!Най-добре щеше да ми дойде един подов Дайкин(но малкия 25 щеше да е малко слаб,а и е с 360лв. по скъп)В бокса също има 3м2.прозорец,който скоро ще зазидам изцяло+изолация отвътре!Ще ми свети от вратата към балкона и ЧЕЗ.
Мисълта ми беше друга. Тази издатина на касата точно под климатика ще е като препятствие за изходящия топъл въздух през зимата, защото вертикалните клапи при режим отопление се насочват надолу - по подразбиране (примерно на 90°, 60° или 45° спрямо долната част на тялото), всъщност както ти ги настроиш де и от там може да лъже датчика на вътрешното тяло.
Цитат:
Първоначално публикувано от gnf
Мисълта ми беше друга. Тази издатина на касата точно под климатика ще е като препятствие за изходящия топъл въздух през зимата, защото вертикалните клапи при режим отопление се насочват надолу - по подразбиране (примерно на 90°, 60° или 45° спрямо долната част на тялото), всъщност както ти ги настроиш де и от там може да лъже датчика на вътрешното тяло.
Вижда се,че касата надстърча от стената минимално и си е в нормата-в рамките на 3-4см. е-няма да връща част от струята. :Drinks:
Цитат:
Първоначално публикувано от diksanal
Вижда се,че касата надстърча от стената минимално и си е в нормата-в рамките на 3-4см. е-няма да връща част от струята. :Drinks:
Затова го питах колко е :) Аз го виждам повече от 3-4см., но така или иначе няма как вече да се правят промени с мястото :) :Drinks:
gnf,широчината на касата е 20 см.-тоя портал ще го разкарам,ама това си беше единственото (знам,че не най-доброто)място за в. тяло! За външното същото!(по-назад бях питал за него).
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1307201520[/time]_________________________________________________
lavsho-Да,"Вили-ком".Много свестни пичове.Немска бира им бях купил-не я докоснаха! И кафето отказаха! 2,5-3 часа време.Не им висях на главите и не съм убеден,че са вакуумирали,но май носеха нещо като компресорче (малко по-голямо от ония дето се включват в запалката в колата).Тръбите са с отделна изолация(бяла).
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1307198400[/time]_________________________________________________
gnf,разбрах те! 2-3см. е перваза за който питаш.
Цитат:
gnf,разбрах те! 2-3см. е перваза за който питаш.
ОК, 2-3см. не са от значение и няма да има никакви проблеми. Външното също е монтирано на добро място, стига да не ползвате терасата и да ни Ви се пречка (май беше казал, че няма да я ползвате). Значи всичко е идеално :Drinks: