Re:Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
10ж на еди1 за линка - интересна беше ценовата листа нордик модела е аха аха на една цена с LDC-то :ole :Drinks:
има надежда !!! :bravo
сега зависи нашите дистрибутори на каква цена ще го пуснат :shocked:
Re:Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
Аватара ми е точно за хора като теб.Остани си със здраве.Няма смисъл да пиша повeче в тази тема.
Не можах да разбера двойнороторния компресор, който е скициран на 23 стр във всички модели ли е въведен.
Alexi, тук всеки си защитава климатика като собствено дете, така че няма смисъл. Аз на моите, нищо че са 1500+, съм им разнищвал недостатъците. Но за тези за 1000 лв лоша дума не бива да казваме явно. Поне малко обективност да има, иначе смисъла на форума се губи.
то аз мога да кажа нещо лошо за всеки климатик :))
Цитат:
Първоначално публикувано от Alexi
а компресора му знаеш ли какъв е :)) колеги безплатен обяд няма пак казвам ... няма читав климатик за 1000 лв освен ако не е втора употреба ...
Ех Alexi ех много си добър по голям "експерт" няма от теб явно отваряш всяко Fujitsu LGC и му гледаш компресора верно си много зле.......
Господин капацитет, всяко 9LGC е с компресор 5SS072XAA на Panasonic. Всяко 12LGC е с компресор DA89X1C-20FZ на Toshiba. Последният се използва и в LCC, и в LDC.
Не е нужно да се отваря всяка бройка.
Цитат:
Първоначално публикувано от deian
Господин капацитет, всяко 9LGC е с компресор 5SS072XAA на Panasonic. Всяко 12LGC е с компресор DA89X1C-20FZ на Toshiba. Последният се използва и в LCC, и в LDC.
Не е нужно да се отваря всяка бройка.
Дидо майна и ти ли сега като alexi стига вече се палите тук за някакви компресори и глупости ......
п.с ох ето линк господа професионалисти поне малко да бяхте прочели http://jp.sanyo.com/comp-unit/englis...cr15f_inv.html
ето предимствата на "лошият" компресор на матушита(PANASONIC):
■World-class compact size and high-efficiency design
■Low-vibration 2-cylinder rotary compressor
■Line-up of high-efficiency DC inverter rotary compressors
"Великият" според нашите експерти компресор Тошиба( DA89X1C-20FZ) се слага и на ето този климатик http://www.termo-klima.com/bul/full_info.php?recid=683 :-memnon
Айде ще ви оставя и тази вечер да мажите. Утре се хващам за парцала. Дано ми остане време :)
Цитат:
Първоначално публикувано от Jackas
Айде ще ви оставя и тази вечер да мажите. Утре се хващам за парцала. Дано ми остане време :)
Jackas почвай от сега че някой се оляха вече само глупости пишем тук
ilia1984, човече! Спри се с небивалиците. Каква Мацушита те е патила и какво общо има с линка, който даваш?
Цитат:
Първоначално публикувано от ilia1984
Дидо майна и ти ли сега като alexi стига вече се палите тук за някакви компресори и глупости ......
п.с ох ето линк господа професионалисти поне малко да бяхте прочели
http://jp.sanyo.com/comp-unit/englis...cr15f_inv.html
ето предимствата на "лошият" компресор на матушита(PANASONIC):
■World-class compact size and high-efficiency design
■Low-vibration 2-cylinder rotary compressor
■Line-up of high-efficiency DC inverter rotary compressors
"Великият" според нашите експерти компресор Тошиба( DA89X1C-20FZ) се слага и на ето този климатик
http://www.termo-klima.com/bul/full_info.php?recid=683 :-memnon
Както се казва, тези не са като този на LGC.Че е слабичък, слабичък е, но горе-долу върши работа, ето го - http://pwcg.panasonic.cn/en/indoor/p...s=1017&pid=303 .DA89X1C-20FZ е железен компресор, вади 6,8 кв, но след съответната електроника и обменници.Ползва се в много видове машини, не само в тези.
Благодаря за линка към руските каталози, но поне ВАРИАНТ 2 на каталога в частта му за фуджитсу 12 LT е невярен защото КОП-4.23*0.945 консумация не е равно на 4.8 кв мощност, а се получава 3.99735 отдавана мощност в режим отопление. :yikes
Проверката на другите модели я оставам на мераклиите, мен за тази вечер ме домързя да смятам/проверявам верността на параметрите на другите модели. :azn: :rolleyes:
Айде и по-малко емоции, макар че ми създават настроение :grin: постовете на някой колеги-и да не е технически поне за хумористичен форум ще стане :shocked: :016:
На 25 март, джапанките анонсираха новата Z-серия. Грозно! :taz