Търся следният модел на този климатик за да му намеря дистанционно, че го няма.
[img width=800 height=478]http://195.149.248.189:8080/2011-05-25/ef07074af24887929e267f1689758189_920x0.jpg[/img]
Търся следният модел на този климатик за да му намеря дистанционно, че го няма.
[img width=800 height=478]http://195.149.248.189:8080/2011-05-25/ef07074af24887929e267f1689758189_920x0.jpg[/img]
То и да откриеш модела-(няма ли стикери по външно,вътрешно тяло или са повредени или избледняли силно) надали ще намериш такова оригинално дистанционно-(все пак има някакъв минимален шанс от фирмите с японски клими втора ръка/някои се дразнят от рециклирани/) по добре с универсално такова пробвай-като гледам машината е над 15 годишна и няма да загубиш някакви екстри-ама така по снимка само...![]()
Май имам спомен, че някъде във форума имаше снимка на подобна машина.Дистанционното не е ли с кабел, а не инфрачервено.
Този модел се управлява с това дистанционно управление.
![]()
Ей-чак с плъзгачи-стара класика.Има ли 20години този ''изхвърлен" фуджицу Сашо?И кога съвременните ще издаянат толкова години работа?Дано digitalghost си разреши проблема.
Тази машина е доста стар модел. А колкото до дистанционно, може да се намери. Съвременните не могат да изкара посмъртно толкова...
Тва е че не знам с какво дистанционно е бил тоя климатик, на нова квартира съм с тоя климатик, дистанционното е било счупено и изхвърлено, някакви аналози няма ли или универсални дистанционни?
наскоро изхвърлихме един такъв дженерал въпреки че си работеше, но не си спомням дали не беше с жично дистанционно
ще погледна, но не давам надежда
Как да разбера с жично ли е или с безжично?
Ми като гледам снимката от Сашо е безжично май,-виж дали има датчик за инфраред по вътрешното тяло все пак.
Благодаря на всички. Ще взема универсално. Имало такова, но при проверка в магазина бяха свършили. Другата седмица ще се търси пак.![]()
Съмнявам се, че ще постигнеш някакви успехи с универсално дистанционо. Ама дано да греша...
Взехме ето такова универсално дистанционно, работи безотказно. Мерси на всички. Лек ден.
[img width=215 height=600]http://195.149.248.189:8080/2011-06-19/e95f7a0d591922583d7e9f95d84ea2c4[/img]
Не съм я видял тази тема, ама универсалните дистанционни управления покриват доста стари и нови климатици. От снимката излиза, че самия климатик се управлява от безжично дистанционно управление, тъй-като сензора му е долу в дясно - черното квадратче.Първоначално публикувано от Kasap
Човек никога не трябва да казва никога, защото мога да те заведа да видиш два климатика HAIER, които работят от времето когато не бяха евтини, т.е. от десетина години. Нищо че е магазин и вътре е голям прахоляк тия климатици топлят и охлаждат много време. Работата не се заключва до това дали самите климатици са съвременни или не, а до това как са направени, респективно и на какви цени са.Първоначално публикувано от Aleksandars
Като врътнат тия Хайери 20+ години, като някои японски представители тук във форума, тогава ги хвали. 10г не е някакво постижение според мен.