Избор между три братчета близнаци RSB-12LDC, ASYB-12 LDC и ASHB 12LDC
  Здравейте, 
За всекидневна+бокс около 25 квадрата без изолация, ПВЦ дограма, тухла съм избрал плазма 12-ката на Фуджи/електрикал/Генерал.(1. FUJI RSB-12LDC PLAZMA, 2. FUJITSU ASYB-12LDC, 3.General Ashb - 12LDC ) 
В помещението няма да се спи и ще е разтворено към коридора и банята през зимата. Кой от трите еднакви по функции и параметри модели да избера (знам че са един и същ базов модел). Кой е с по-добра сглобка/дизайн?
Имат ли изобщо някаква разлика?

Re:Избор между три братчета близнаци RSB-12LDC, ASYB-12 LDC и ASHB 12LDC
  Вземи най-евтиния. Еднакви са.
  Няма нищо за избиране освен цената!
  Никаква разлика, попитай за гаранцията и който изглежда най-сериозен се ориентирай към него
  А дали ще бера ядове с него? Предложете и по-добра алтернатива на съизмерима цена 
   Цитат:

Първоначално публикувано от g_velev  
 Предложете и по-добра алтернатива на съизмерима цена 

По добро за тези пари ,поне аз не виждам за нови климатици.Иначе и панасоник CS/CU-E12LKE-3 е с подобни като мощност параметри.
  Мен ако питаш вземи го от оторизиран сервиз доказал се с годините!Тези от маркетите няма да ти осугурят качествен монтаж и евентуален ремонт(дано не се стига до там , но ...) също така гледай и кой колко гаранция дава.
  Еднакви са друг път Fuji са китайски ментета имат стикер MADE IN PRC но в Темпекс им ги махат за да заблудят клиентите :)
   Цитат:

Първоначално публикувано от stinglover77  
 Еднакви са друг път Fuji са китайски ментета имат стикер MADE IN PRC но в Темпекс им ги махат за да заблудят клиентите :)

По темата мога да кажа,че от трите марки единствено Fuji RSB12LDC съм виждал да е Тайландска сглобка :wink:
  В края на краищата взех FUJI ELECTRIC 12-LEC и за сега съм доволен :)
Плазмата само дето парите и са май повече. Я я пусне човек някога я не :)

Ако мислиш, че между LDC и LEC разликата е само в плазмата...
  Има разлика и в мощността, но прецених че LEC-a ще е достатъчен. 
Ако има други разлики нека deian да ги сподели с нас......
То така или иначе в спецификациите не се дават подробности, като например тип на компресора и др. които са важни.
Ще се радвам ако коментирате разликите между LDC и LEC. Аз взех LEC-а понеже е модел 2011 и все пак е по-евтин!
   Цитат:

Първоначално публикувано от d_imige  
 По темата мога да кажа,че от трите марки единствено Fuji RSB12LDC съм виждал да е Тайландска сглобка :wink:

ХАХАХА къде си го видял това нещо като всичките им модели се правят в Китай 
  @g_velev
За мен разликата в килограмите е напълно достатъчна,а тя не е никак малка, за да подмина LEC-а като бърз влак :)
     1 Прикачен файл(ове)
   Цитат:

Първоначално публикувано от stinglover77  

Аз пък от фуджито съм по-доволен. Ето едно доказателство от моят дженерал посочено с лилава стрелка: