Отговор: Re:Fujitsu ASYG 12 LECA
Здравейте пичове! И аз като човека започнал тази тема нищо не разбирам от климатици, но от тази зима няма да имаме парно и ще търся климатик за отопление за стая в която ще се спи 18 квадрата, панелка, в София, източно изложение,2 етаж, вътрешна, с неостъклен балкон отпред, с пвц дограма голям прозорец и врата към балкона, без други изолации. Днес случайно минах през магазин Зора и ми предложиха същият модел, за 1280 лв. плюс още 180 за монтаж от фирмата вносител-Пингвин. Четох, четох из форума и сега в главата ми е каша, идея си нямам от COP-ове, мощностни и тн. Та, да питам- според вас да го взимам ли, или ще ми дадете идея за нещо друго, и от Зора ли да го взема или от магазина на вносителя- Пингвин? Помагайте моля, че ми се мотае главата вече от четене из нета :smiley: :god
пс. Абе тия Пингвин имат ли изобщо магазин на Каменоделска където им е представителството?....:))))
Отговор: Fujitsu ASYG 12 LECA
Нещо доста завишена ми се струва крайната цена. При токова фирми за климатици в София има голям избор и със сигурност и по добра цена ето например тук същия климатик Климатик - Инверторен - Fujitsu General - ASHG12LE - Климатици - Климатици стенен тип - Булклима
Цитат:
Първоначално публикувано от
VeleV.Klima
Значи GeneralASHG12LE и
Fujitsu ASYG 12 LECA е едно и също?
Значи да се обърна към Булклима? Те как са с поддръжката после, читави ли са?
И друг климатик няма да ми препоръчате, този е читав, така ли?
Diana Булклима са представители на марката General за Бг и са читави.
За това помещение 12LECA идеален.Друг който може да погледнеш за тези 18м2 е този:
Климатик Sharp AY/AE-XPC12JR
и този:
Климатик Panasonic CS/CU-E09MKE-3 - Econavi 2011
Благодаря за отговорите. А за Пингвините нищо не казахте? :)
Щом не сме казали значи извода е ясен.
Цитат:
bobovo
Щом не сме казали значи извода е ясен.
Е не съм врачка, не мога да мятам на боб? :)
Цитат:
Diana
Е не съм врачка, не мога да мятам на боб? :)
Щом не си врачка,ползвай търсачка-та!:wink:
12lec в 20кв.м. топлоизолирана.
Настройка 22град. вентилатор на 4та степен. В стаята става 25град и чак тогава изключва.
При вентилатор на auto, същата работа. температурата я меря в срещуположния ъгъл на височина 1м.
Навън е 10-15град.
Нормално ли е това, или нещо му е сбъркан датчика на тоя климатик?
Народе, още малко да ви подосаждам:o Какво ще кажете за panasonic etherea cu-e12nke-3/cs-e12nkew ? По-добър ли е от Фуджицуто?