FUJI RSA-09LKC, достатъчен?
Здравейте!
Разглеждах климатици понеже мисля да закупя 1 и се спрях на няколко варианта, единият бъдейки този:
FUJI RSA-09LKC
Въпросът е, би ли се справил с отоплението/охлаждането на стая с квадратура 20м^2, 3.10м висок таван?
Не искам да подържам някакви непостижими 30 градуса зима и тн. Нещо като 20 зима/18 лято е предостатъчно :)
Re:FUJI RSA-09LKC, достатъчен?
Вземи си 12-ицата на същия модел.На 18 градуса лятото ще ти измръзнат репродуктивните органи. :))
А за цената 1050 лв. без монтаж би ли било най-добрият избор?
12-ката е 1099лв има ли смисъл :rolleyes:да е 9-ка
До Цитат:
Първоначално публикувано от sword-fish
12-ката е 1099лв има ли смисъл :rolleyes:да е 9-ка
Дори и на 1040 го има 12LKC и дори е за предпочитане за това помещение.
Намерих Fujitsu ASY-A12LKC за 1160 климатик и монтаж. Моделите са подобни ако не идентични, мисля него да взема. Какво ще кажете?:) Другият вариант би бил Daikin FTXN35K за 1200 монтаж барабар, кое е най-добро? Един от споменатите ще е, но още не мога да преценя 1, 2 или 3?
Фуджитсуто е за предпочитане пред Дайкина.
Цитат:
Първоначално публикувано от VeleV.Klima
Фуджитсуто е за предпочитане пред Дайкина.
+1
Разбирам :) А какво ще кажеш, да платя ли 90 лева повече за 2 години гаранция отгоре?
Velev, това fujitcu ASYA-12LKC според теб добро ли е наистина, защото мисля да го поръчвам, ма много ми го хвалят и то човек, който до преди месеци ми викаше, брат, Дайкин това е твоя климатик?
Компресор, електроника-добър ли е?
Цитат:
Първоначално публикувано от fen./hitachi
velev. това fujitcu ASYA-12LKC според теб добролие наистина защото мисля даго поръчвам ма много миго хвалят и то човек които до преди месеци ми викаше брат даикин товае твоя климатик?
компресор електроника добарлие
Да а като гледам си фен на Хитачи да ти предложа тогава 35FH6
velev свърши ми вазелина и за това
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1338666914[/time]_________________________________________________
а за тия хитачита ми свършиха наилоновите торбички вав къщи тази зима заради тях
Преди малко монтираха у познат 12LKC ,който работи страхотно . 1060лв с монтажа.
Бе как 1060 лв. с монтаж.Как им излиза далаверата на такива хора просто ум не ми го побира.