Втора ръка Fujitsu AOYR07LCC/ASYA07LCC - отзиви ?
Изпадна ми една оферта за Fujitsu AOYR07LCC/ASYA07LCC. Нямам много време да се ровя в нета а и нещо не попадам на информация и затова моля някой да сподели отзиви и мнение за серията като цяло. Кои години се произвежда?
Стаята е 15m2 2.7м таван, изолация и PVC.
Отговор: Втора ръка Fujitsu AOYR07LCC/ASYA07LCC - отзиви ?
модел 2006 ,една от последните истински машини на марката с доста завишено топлоотдаване ,след това постепенно взеха да изкарват все по шибани модели .. аз имам 12ка от тая серия ,бетон е .
Май няма да може да се намери дистанционното. Има ли някакви екстри модела, които няма да мога да ползвам ако се наложи да търся универсално дистанционно.
спокойно ,няма такива :))
2 Прикачен файл(ове)
Ако сложим и цена около 560лв. - дали си струва?
Няма да има гаранция. Изглежда ок визуално и собственика(англичанин -машината е в UK) твърди, че няма технически проблеми, била е обслужена и т.н.
Прикачен файл 9700Прикачен файл 9701
ако е изправна си струва ,то за тая цена няма нищо ново което да си заслужава
Подготвям се за зимата. Мислех да разгледам втора ръка - японските 100v от тукашните. От Пловдив съм и нали се славим с това. Та се чудя дали да търся или да взимам този. Трябва да реша веднага - както се казва Ти какво би направил?/ама че наивно звучи/
аз бих си купил чисто нов :)
Така де, но съм решил да рискувам с "втора ръка" заради цените. Миналата година си взех по същата схема един дайкин FTXS60 и съм страшно доволен. Ясно, че зимата не беше зима ама... Та в този ред на мисли - ако съм отделил 700лв. стува ли си въпросното Fujitsu(560лв.) или да наблегна на японските екзотики съответно с гаранция и т.н. Предполагам за 700 лева нов няма:)
PS Екстри не ща. Искам само да ми е малка консумацията :)
за 700 лв с монтажа на 100 волта може да се намери втора употреба нещо и ще има някаква гаранция и поддръжка
Тази машинка ще успее ли да стопли 15м2 с h=2.70? Нещо малка ми се вижда.
малка ?! с 3 kW номинал и 4.6 максимал ,36 кила външно ,те новите 12ки на Фуджитсу са по зле на отопление .. тая машинка ме накара да си спомня с умиление какви модели вадеха преди 7-8 години Фуджитсу и къде изпаднаха сега ..
Не е оферта. Сложи си и едни парички за оригинално дистанционно - и отива на цената на прилична японка.
Алекси, питам щото не можах да намеря данните. оК.
fancy А бре грабвай я на гръб и "бегом" към България да я монтираш. Дистанционното след като няма екстри климатика мисля, че има и универсални на цена 10 -30 лева и те ще свършат същата работа като оригиналното.
Ако климатика е запазен си струва парите.В какво помещение и кое населено място е позлван.Не че в Англия имат истинска зима с истински сняг, но все пак зависи в каква квадратура/кубатура е ползван климатика, защото от това зависи и какво е било натоварването му =износването му.