Здравейте,
Предстои ми покупка на климатик и понеже не можах да намеря никаква информация във форума реших да пусна темата.Помещението в което трябва да се монтира е около 18 кв.м.,с дървена дограма(вратопрозорец),със североизточно изложение.Дограмата е на източната страна.Няма изолация.Става въпрос за варненската околия,така че да се смята с морски климат.Бюджет около 1750лв.(толкова ми казаха че ще ми струва този модел заедно с монтажа).Не разбирам от климатици и си избрах този климатик само от разглеждането по специализираните сайтове и затова бих искал някой който е навътре в нещата(а виждам че тук има доста хора,занимаващи се с това)да сподели мнение относно модела и дали би ми свършил работа за помещението.За марката Фуджитсу се насочих,понеже притежавам вече един модел на този производител(Фуджитсу Генерал),с който съм нямал никакви проблеми вече 4-та година и когато човек е доволен от една марка то затова и се насочих отново към нея.Не държа на екстрите,а най вече на енергоспестяващите функции на климатика и това ми е приоритет за бюджета който съм отделил.
Моля споделете професионално мнение преди да съм направил покупката и дали си заслужава самият модел,има ли много продадени от него,дефекти и т.н.
Благодаря ви много.