Fujitsu AWYZ14LB NOCRIA ще ми върши ли работа?
Здравейте, решил съм да взема климатик за холово помещение около 35 квадрата. Помещението е в тухлен апартамент, с ал. дограмата, на 3 етаж, вътрешен апартамент изцяло южно изложение. Ще се ползва предимно за затопляне. Климата е софийски.
Четох известно време и гледам добри отзиви за въпросния климатик. ще ми върши ли работа за това помещение при положение, че "чат-пат" ще отварям и вратата към спалнята :BigGrin
Бюджета е 2000-2300 лв макс. Ако има по-добри предложения за тези пари споделете.
Мерси.
Отговор: Fujitsu AWYZ14LB NOCRIA ще ми върши ли работа?
За тези пари по-добро няма. Добре е да се направи оглед на място преди монтаж.
Ясно. А гледам хората тук се оплакват, че пластмасите пукали много. При всички ли е така или е от монтажа?
Тук доволни няма. Това е място за оплакване. Доволните са в къщи на топло и си пият виното. Ако от Нокрия са недоволни, не знам от кое ще са.
А понеже съм от провинцията на 80 км от София (Пирдоп) има ли фирми, които предлагат безплатен монтаж извън София?
Препоръчайте такива та може и себе си :)
Цитат:
Първоначално публикувано от
diss
А понеже съм от провинцията на 80 км от София (Пирдоп) има ли фирми, които предлагат безплатен монтаж извън София?
А защо ви е "безплатен" - не предпочитате ли качествен?
колко ще струва г/д монтажа и възможен ли е оглед преди това при положение, пе не съм в София?
Зависи към коя фирма се обърнете, за мен огледа на място е задължителен.
То и аз търсих лятото безплатен олинклузив ама явно не дават.
Цитат:
VeleV.Klima
То и аз търсих лятото безплатен олинклузив ама явно не дават.
Има в централния.:BigGrin
духа много, пукат пласмаси и мирише лошо, и духа студено докато потдържа температурата. но пък топли добре. ;)
мисля си че минимума е 30-35м2 на тоя климатик в по-малко е прекалено агресивен - трябва да се сменя догодина...
Цитат:
Kasap
А защо ви е "безплатен" - не предпочитате ли качествен?
Много си прав колега,обаче и най скъпата фирма да си вземе монтажа може да не е качествен.
Дайте координати на добра фирма най добре....че аз с мойте патила немога да препоръчам никой...
избора на модел климатик е много важен,монтажа обаче може да преобърне нещата в АД......
При мен специално няма почти никакво пукане. Външното тяло е закрепено за терасата, без тампони и въпреки това е супер тихо. По-силно от него се чува да бръмчи Мидея 12-ка на съседната стая. А Мидейката е 9 -годишна и не мога да кажа,че е шумна. Един съвет: Можеш да вземеш климатика с кредит енергийна ефективност. На мене при цена с монтажа 2430 лв от банкат ми върнаха 388 лв.
ПП: Това дето колегата е писал за миризмите и че духа студено, предполагам се ссещаш, че е майтап
Единственото място за монтаж е една южна външна стена. Проблем ли е ако тръбния път е много къс, тъй като реално ще преминава само през стената? :BigGrin
Проблем няма да е но си е желателно да е минимум 2м като може да се навие зад външното тяло. А и той си е включн в цената на монтажа.