Може ли да ми помогнете в избора на климатик от тези два модела. Цената им е една и съща и по параметри са почти еднакви и май само от марката ще зависи избора.
Може ли да ми помогнете в избора на климатик от тези два модела. Цената им е една и съща и по параметри са почти еднакви и май само от марката ще зависи избора.
младеж ти да нямаш раздвоение на личността ?
Не, както съм писал на др места, писал съм на трите места защото незнам кой от къде ще прочете. И до колкото знам форума е свободен да питаш за каквото те вълнува. Не може всички да сме специалисти нали. Какъв ти е проблема, че питам, та дори и на три места във форума. Ако си обиден ИЗВИНЯВАЙ!
Този пост е редактиран от RUBINIO; 16-01-14 в 18:26.
При такова отношение от съфорумците, какъв коректен съвет очакваш да получиш, само дезинформация!
Ще помоля пишещите да взимат отношение по темата - в противен случай излишните мнения ще бъдат изтрити.
щом марката е от значение - земай дайкина - по-марка е. ще можеш да го показваш и гостите да цъкат...
то вътрешното не е много за показване с тая матова жълта пласмаса ..
Що ги сравняваш ?
Единият е с номинал 3,2 кв , а другият с 2.5кв - 7 ца. Само парите са им еднакви. Аз бих взел фуджицуто, ако помещението е малко има смисъл да вземеш 7-ца, но да бъде с по-нисък минимум.
как бе белчо е : http://sildymokatilaisiurbliai.lt/im...ot-500x500.jpg
пролетта се сещам на живо го бях видял в офиса на ммц. бял е не е някой жълт китаец
оф много ми е грозен на мене и аз съм го виждал на живо беше мостра явно е постоял няколко месеца на слънце
Това е 2013г. модела. Предния е по грозен и жълтее сериозно след време, а именно този
1FTXS-J.jpg