Отговор: Замръзване на външно тяло на АOYG14LEC Fujitsu.
Нищо не е тествано. Това е само по описание на клиента,който каза че мига 8 пъти. В раздела кодове грешки за Fudjitsu излезе - PFC circuit error.
Опитвам се да си помогна с повече информация преди да пътувам до клиента, който е доста далече от мен.
Не се сърди, просто се опитвам да си помогна. :(
... Разбирам те, но как разбра, че това е грешката? Пак казвам, както и колегата по-горе - няма грешка само с 8 мигания на Operation? Грешката която си дал е 8 мигания на Operation + 4 мигания на Timer?
Ок. Благодаря. Това което получих като коментар от теб ми помогна не малко:BigGrin
Отивай на място, започни с манометрите и амперклещите. Нищо чудно да няма и фреон машината.
Клиента каза че преди да замръзне външното тяло и да спре климатика духа нормално много топло,следователно има фреон. На място ще се провери всичко. Благодаря.
- - - - - - - - - -
Благодаря.:)
- - - - - - - - - -
Възможно ли е,всъщност климатика да спира и да влиза в процес на Дефрост, като мига само Operasjon, a клиента да мисли че се е повредил...
Ами и това е възможно, като гледам ТТ данните на клиента.Може и паузата да си е измислил, а да няма големи паузи между миганията.
Благодаря. Ще пиша как са се развили нещата.
Цитат:
Първоначално публикувано от
SAS
Възможно ли е,всъщност климатика да спира и да влиза в процес на Дефрост, като мига само Operasjon, a клиента да мисли че се е повредил...
Засега това ми звучи като най-вероятната причина.
А на стр 02-01 от сервизното каква е тази таблица?
Цитат:
Първоначално публикувано от
edi1
Клиента нещо бърка, няма грешка само с мигане на ОПЕРЕЙШЪН.Да не е липса на фреон или повреден сензор на външното, да речем.