Отговор: Fujitsu AS-Z40D2 Nocria
Цитат:
Първоначално публикувано от
rukar
R402
Случайно да не сте видяли както трябва? Да не би да сте видяли R410A? Модела е на R32 и бих казал, че е нещо наистина класно, както и да го погледнеш.
Ако не е направена правовописна грешка получих оферта с такова описание:...хладилен агент R402A. Не бих искал да посочвам фирмата да не се изтълкува като реклама, но поради факта ,че има разминаване зададох въпроса дали това е саществено какъв точно агент се използва. Тъй като офертата е изгодна в ценово отношение ми е интересно дали въпросния климатик би работил добре в помещение 32 кв.м с добра изолация и задание да поддържа температура при отопление 22-23 градуса при разумни и минимални консумации на ток?
аз бих сменил фирмата .. инак машината ще се справя и с доста по голямо помещение
*аз бих сменил фирмата .. инак машината ще се справя и с доста по голямо помещение*
Alexy, какво имаш пред вид да се смени фирмата. Ако идеята ти е да се сменя фирмата, която ми е предложила изгодно този климатик мога само да кажа, че съм им стар клиент и вероятно за да ме запази ми е отправено предложение с отстъпка, която устройва и двете страни. Лично аз смятам, че това е съвсем нормално и дори бих казал задължително. Чета във форума, че Фуджицу Нокрия са класни и надежни машини?!
алекси имаше предвид,че сигурно е подадена невярна информация(ако е така)-послушай алекси
ми те не знаят наименованията на фреоните тръгнали климатици за по 4к да продават че ще ги обслужват после ..