а да не би случайно да има отчупени звена тая турбина ? разгледай я добре с фенерче
а да не би случайно да има отчупени звена тая турбина ? разгледай я добре с фенерче
DOX.bg - Файл организатор за лесно споделяне и съхранение на файлове
Бих казал,че имам сходен проблем(генерал 12ЛМЦ).Преди да успея да го документирам,нямаше как да докажа проблема си.За зла участ,като дойдат монтажниците си работеше без проблеми и констатират,че за тях няма проблеми.В крайна сметка,след допитване(с документираното клипче)до доставчика(така ми бе казано)днес свалиха вътрешното тяло за изпращане,за тест до София,пък да видимТова за 3-те повиквания не го знаех по този начин(все пак нямах доказателство,че трака,а само моята дума)
това последното по ми прилича на втулка
не няма нищо счупено здрава е турбината
и аз май ще взема да се свържа с централния офис на фирмата че тези тука едвам ги издържам вече
Това тракане се чува само зимно вриме когято температурата падне под 3-4 градуса
Този пост е редактиран от slimisimo; 19-01-15 в 18:25.
Проверява се, като се натиска напред-назад / нагоре-надолу, т.е. радиално и то при положение, че износването е достатъчно голямо! Ако "мърда" при движение наляво/надясно (аксиално), значи са заминали лагерите на мотора. Но тогава, звукът е съвсем различен.
Само идиот може да смени турбината, без втулката. Кой сменя спирачни дискове, ползвайки старите накладки?
той климатика е нов ,на 6-7 месеца .. не знам по каква причина е сменена турбината но втулката не може да се износи за толкова кратко време ,освен ако не е имала голяма хлабина от самото начало
Аз я счупих исках да я видя дали има хлабина и се хлъзна отверката и замина турбината
Турбината не мърда въобще наникаде
...тея лопатки са много нежни...имаше преди и други такива случаи из форума...
е що с отверка .. с пръсти се стига ..
Има решетка отпред и не се стига
Лопатките са много нежни да
със средния пръст опита ли ,той стига навсякъде
Хихихихи
А какво се случва ако не ми оправят климатика до 1 месец