Кое не разбрах. Че не ви дават пълни инструкции на български, както е по закон? Този закон го има от повече от 10 години. Докога едно и също?
Преглед за печат
Извинявайте гопода, но много от вас пишат, че явно има тази функция за филтрите....Как се активира от дистанционото?Има компинация...Има тази функция,като опция, но била изключена от завода.Така прочетох в този форум от др.член...Има и др.хора, които пишат за това.
Има я,да.Но пак ти казвам,че е на определено време и не зависи от замърсеноста на филтрите.Давам ти пример защо е излишно.Правиш го на 400 часа.Това са две седмици и 3-4 дена.Първия път ще светне примерно в сряда,после в неделя,после във вторник и тн.Да,ама през седмицата като си на работа,кой ще ги чисти тия филтри.Не е ли по-удобно да си знаеш всяка втора събота или неделя да ги почистиш филтрите.
Реших да споделя нещо, което изключително много ме впечатлява. Днес навън беше слънчево и сградата се е постоплила. Машината е настроена на 21 градуса, swing, high вентилатор. Работи он/оф, като повечето време почива. Включва се само в Quet режим :)
Стана ми леко хладно и настроих 23 градуса. Машината почна да работи по-често, но пак не усили вентилатора. Абсолютна тишина - стоя до климатика, за да разбера, че работи. Дори Swing режимът почти не се чува. Моторите са изключително тихи.
Чак след около 10-минутна работа машината се усети, че и трябва повече сила и включи на втора степен на вентилатора. Много елегантно работи! :)
Машината е блестяща! Ако имаше разскрежаването на Мицубиши, това щеше да е най-добрият продукт на пазара. Жалко...
p.s.
Лека-полека марката ме грабва и почвам да ставам привърженик :) Между другото по същия начин работи и Sharp AY-XPC12LSR :)
Честита Баба Марта! Живи и здрави! :Drinks:
Браво. Ето, като работи адекватно една машина всички са доволни.
Имаше на няколко пъти изразено мнение, че Mitsubishi Heavy "изпъшква" доста силно при дефрост.
babati, какви са твоите впечатления в сравнение с 12LUCA?
"Изпъшкването" зависи от натовареността на машината в момента на превключване. При мен се случи един-единствен път, при първия му в живота дефрост. От там нататък, при темперирано помещение, обръщаше цикъла прилично тихо. Не пречеше на съня.
Зависи само ако не е читав алгоритъма на обръщане .
Като искаш читав алгоритъм, купуваш от високия клас европейки. Или ритнат чайник, като алтернатива. Важното е, че е тих и работи много добре.
Така от 500-600 вата ако ще ми щрака 4-пътния ,дали не мога да го наритам към ОЛХ :))
Алекси, наясно ли си въобще кога и как превключва четирипътния вентил? К´ви са тия ватове, ´дето си писал??
Темата станала 17 страници. Тук колкото повече чета все повече ми става ясно, че е място за чесане на езици.
Съществената информация като начин на работа е в рекламните брошурки. Какво не ти стана ясно?:)