Тази лявата икона, до надписа ECO, ми прилича на коледен подарък с панделка. Дядо Коледа е подранил, май?![]()
Няма смисъл. Хората четат избирателно и въобще не отчитат каква консумация, при какви условия е получена. Така че, 150W е невъзможна консумация... според някой хора. Еми, ОК - нека е така. То за това, и в темата, повечето започват да обясняват на човека, колко е тъп. А той смята, че има проблем с машината си и най вероятно да е така. Дано Иван да свърши работа и да каже дали наистина е имало проблем.
@sstancho89
Сега се зачетох отново в първото ти мнение и .... -12гр.....-5 -6гр. за миналата зима.... По мои спомени беше доста топла тук в Силистра. Е не помня конкретни градуси, но мисля чак толкова ниски е нямало или да са били единични случаи. Особено пък за Варна ....Но за мен тази зима е по студена от миналата и по висока консумация би била логична.
Иначе щом се съмняваш в проблем не пречи да извикаш фирмата да го замери. Предполага се, че е и гаранционен. Провери ли външното да не би да е мръсен топло обменника от към страната където засмуква например?
30 квадратни метра, 23,5 на дистанцията. Външна - 1... Доволен ли си?
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Честно да кажа нено щом казваш значи е така
Няма такъв филм-заблуждаваш читателите!![]()
PPP1, миналата зима студа при нас поне беше края на февруари, помня много добре кога какви консумации ми е давал. Става му нещо на климатика, преди при зададена температура 25 термометъра на секцията ми отчиташе 24.5, сега при зададена 22 в стаята е 24.4, на вън е 3 градуса, за два часа ми е изгорил близо 2кв и това при положение, че цяла нощ не сме го спирали и в стаята е топло..вече започвам да се чудя дали няма да ми е по изгодно да се топля с духалката. Нямам намерение да убеждавам никого, че ми е развален климатика, помолих за помощ. Писах на Иван но не ми е отговорил. Вечер го държим пуснат защото бебето ми е на 5 месеца и половина, и все пак дори и да го нямаше на мен може да ми е комфортно да спя на малко по-топло от на теб, на мислиш ли? Два дена тествам сензора за движение, явно и той не работи...не знам какво става с този климатик. Ще мъча фирмата по гаранцията явно. Пробвах да го пусна на макс, после го обърнах на студено, после го върнах пак на топло..не се оправя.
Човекът, според мен си познава по-добре машината. Следи и консумацията не отвчера. Сигурно има нещо нередно. Не му втълпявайте, че си внушава, защото сигурно не е така. Дано се отзове някой добър специалист и реши проблема. Успех!
колко м2 е стаичката, погледнах напред но май не видях.
мисля че много го ръчкаш - мери на 24 часови периоди не на 2 часови, и прибери дистанционното някъде.
а и върви да пиеш със съседа отдолу едно вино да провериш дали си е вкъщим топли ли или не и как са неговите климатици. аз като сложих хитачито и моите съседи отгоре почнаха да ме подпитват с какво се топля, сега зимата горя по два, три чувала пелети на ден и здрасти не ми казват...
Станчо, отговорих още вчера в 18:03 ч.
Гаранционна машина, пипа само монтажната фирма!
Изпратено от моят MI 6 с помощта на Tapatalk
Здравейте, и аз имам същия проблем със същия модел климатик. Намерихте ли решение?
Кажи какъв е проблема де! Няма да четем цялата тема, за да ти помогнем.