Отговор: Fujitsu 12KMCBN - впечатления
Наблюдавам днес. Не мога точно да хвана логиката. При външна 40гр. изключва от 400W. С намаляване на външната, хем по-малко вдига начално, хем при по-ниска мощност изключва.
Явно на стаята не ѝ трябва много и много бързо ги постига.
Няма време да стигне минимума.
Задание 25, че ми хладнее надолу. 3-4 мин и е офф.
абе фуджицу .. не търси логика ,да бачка там .. като цяло са с доста дървено управление на компресора и турбината
когато навън е жега (и слънцето влияе естествено) моя (КГ) си вдига минимума
Виждал съм го да не може да слезне под 250 примерно и да прави включ/изключ
Fujitsu 12KMCBN - впечатления
Аз неслучайно попитах каква е външната температура. Дайкина и Хевито също го правят. Дайкина през нощта, при 23-25гр външна може да бачка 70-90W цяла нощ, без да изключва. Над 35гр минимума му става 170-190W. При 35ZSX на 25гр външна минимума е около 110W. При външна 35гр е около 140-150W.
При моите покачването е на база температурата на топлообменника. Чукне ли 40градуса минимума от 10Hz става на 20Hz. Стане ли 45градуса се вдига на 30Hz.
Според мен е защита на компресора да не работи с ниски обороти при по-голяма разлика между изпарение и кондензация.
3 Прикачен файл(ове)
Фуджака чукна 3г. днес.
Като има светкавици и се дърпа от контакта и чак когато потрябва се включва, затова дните не са над 1000.
Ето малко данни за консумацията за 3г. общо:
Прикачен файл 42108
Прикачен файл 42109
Прикачен файл 42110
Здравейте, Fuјіtѕu АЅYG09КМСВ/АОYG09КМСВN NОRDІС за колко квадрата го дават за отопление, че това което виждам в сайтовете го дават различно и не мога да се орентирам с точност
Оптимално 20 мисля.
Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk
Вътрешното тяло като е на първа степен вентилатора зная, че е почти не се чува. Външното тяло шумно ли му е при нормална работа и при дефрости. Чудя се дали да не взема 9-ка за спалня с вътрешна и външна изолация в панелно жилище южно изложение.Спалнята е 17 кв . м 43 куб. метра
Цитат:
Първоначално публикувано от
Alexi
недей
Кажи поне защо. Чета в форума за Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZS-W Premium и съм стигнал до 60 страница.Ще ги изчета до край коментарите.Но засега това, което изчетох до там е че имат някакъв проблем с втулката.При едни го има проблема при други го няма. Другото, което е че при зададени 22 градуса климатика си седи на 20 и не иска да включи и че трябва да се вдигнат повече градусите за да тръгне при определени температури на вън. Имаше и коментари,че като се монтира под легло или шкаф климатика прави някакъв въздушен джоб при, който духа за известно време и спира . До 60 страница съм ги чел тези неща , затова се разколебавам и питам за този климатик как ще е Fuјіtѕu АЅYG09КМСВ/АОYG09КМСВN NОRDІС . Не искам да се вкарам в някакъв филм затова разпитвам. Не разбирам кой знае от тези работи затова се допитвам.Ясно е че инсталатора ще си вземе парите и ще каже за почти всеки модел супер е климатика давай да монтираме. После обаче като има нещо негативите са за крайните клиенти. Затова търся помощ в форума.С това Недей не ми говори нищо :)
Цитат:
vastas
като се монтира под легло или шкаф
Под леглото определено не работят качествено :lol:
Цитат:
HRS9
Под леглото определено не работят качествено :lol:
Лоша работа. А именно там ми е стария климатик и няма друго място къде да се монтира. Стария климатик е някакъв Самсунг и няма ядове, че е под леглото. Грее си и не изключва преди да е стигнал дадената температура. Някой, ако може да се изкаже и обоснови за Fuјіtѕu АЅYG09КМСВ/АОYG09КМСВN NОRDІС ще съм му благодарен
Леко те подкачат, че няма как климатикът да е ПОД леглото. Ако ти е ясно значението на израза де. Сигурно имаш предвид, че леглото е под климатика. Това не виждам да има нещо общо с "джобове".
Ако обаче машината работи на 1-ва степен, "за да не се чува", както е споменато в мнение №84 "джоб" може да се очаква - както и да е монтирана машината(дори под легло или шкаф).