Re: Мнение за HSU-12HVA103/R2(DB)
Важното е да си го ползваш със здраве! Дано няма проблеми.
Цитат:
Първоначално публикувано от deian
Важното е да си го ползваш със здраве! Дано няма проблеми.
Дано :god .И извинявай ако съм се изказал по-остро :Drinks:
tarbuk гледам си сменил името на темата. Надявам се ти сам съвсем скоро да споделиш първи впечатления от климатика.
Иначе какво стана с монтажа, намери ли друга фирма?
тоя хайер тука край дунава на -15 и ако е на север неможе да отлепи повярвай ми имам няколко монтирани даже и 24инвертори чупат перки на поразия.
Ама щом при тебе работи ползвай си го със здраве но е хубаво когато хвалиш дадена марка да уточняваш от къде си и какви градуси потдържа и т.н. :Drinks:
Цитат:
Първоначално публикувано от TIMBERLAKE
тоя хайер тука край дунава на -15 и ако е на север неможе да отлепи повярвай ми имам няколко монтирани даже и 24инвертори чупат перки на поразия.
Ама щом при тебе работи ползвай си го със здраве но е хубаво когато хвалиш дадена марка да уточняваш от къде си и какви градуси потдържа и т.н. :Drinks:
Нека да уточня.Понеже темата е за съвсем различен модел ,ще ти отговоря и не искам повече да се обеснявам за този модел .
1-аз не хваля нищо , просто казвам че климатика работи нормално но вие отказвате да повярвате.
2-климатика работи в Пловдив и снимките са правени при мъгливо и много студено времео около минус 5-6 градуса
3-при минус 15 по питата на външното не се образуваше скрж (защо незнам) но вече не топлеше както трябва
Точка по въпроса. :Drinks:
Сега ще се радвам да пишат собственици на HVA серията на Haier защото темата е за тях.
Цитат:
Първоначално публикувано от nasko-g
Не говоря за марката като цяло но имам наблюдения върхо два модела изкарали миналата зима.
12 RU- Баща ми я ползва , мога да кажа че външното тяло е по тихо от дом.хладилник.невероятно тих.
18 RE-az q polzwam. този е евтин модел ,но не го спряха Т от -15 миналата зима.Дано и тази да е така.
http://images23.snimka.bg/004928641.jpg
Искам само да коментирам първата снимка с мидеите:
Само това се разправям с клиенти "естети?" - че не трябва да се монтират външните тела едно под друго. Ама загрозявало фасадата, все едно че за украса се слагат.
Очевидно е че мидейките се поливат една друга, понеже са монтирани така.
Здравейте пак,чуках лаф по скайпа с един приятел,който работи в голяма фирма за поддръжка на хладилна техника и му споделих проблема и той вика аз ще ти го монтирам.Дойде пича видя за какво иде реч замери разстоянието и след един час се върна с готовия тръбен път продухан с азот и запечатан,бая дупкане падна и висене през балкона ама стана.Обезвъздушава го 40 минути понеже се запихме на вино и забравихме,че помпата е включена :Drinks: После пусна фреона и замерва три пъти през половин час всичко беше ок.Климатика мърка като коте.При температура в стаята 16 градуса и зададена 24 я достигна за 35 минути и изключи.Сега щял да види дали може да направи нещо с гаранцията ама и да не стане майната му.Монтажа ми излезе парите за стойката и крепежни елементи.Благодаря на всички които се отзоваха,ще ви държа в течение как се държи климатика при много студено.