Re:Haier hsu-09ha103/r2/db за 750лв. с монтажа
nasko-g - и двете марки са еднакви като концепция.А аз също нямам възможност да си сложа Уруру Сарара.но хайер не бих си сложил.Карам на петгодишна конвенционалка Фуджи,която с гаранция ме кара да се чувствам по-доволен,отколкото с хайер,па било той и нов инвертор.
П.П.-тази есен вече минавам на ТП.Наканих се най-сетне.
Цитат:
Първоначално публикувано от vanko68
П.П.-тази есен вече минавам на ТП.Наканих се най-сетне.
ТП. Турбо Паскал, Тери Пратчед, Тъпи П...., Техно Полис? Абе все е купон. Успех! :Drinks: :ole :Drinks:
ТермоПомпа.Сори,така я пишем за по-бързо.
Re:Haier HSU-09HA103/R2(DB) за 750 лв. с монтажа
Цитат:
Първоначално публикувано от Kasap
Наско, не се пали толкова. Ванко просто споделя информация, която е доста полезна /между другото/. То и за това е този форум, а не да си мерим... познанията. :Drinks:
П.С. По-добре Хайер, отколкото ЛГ или Самсуняк.
Kasap аз споделям само преки наблюдения над 3 модела на хаер 12ru:18re и 09hva .първите два са на по 3 години а 09hva е на 2години.и трите модела нямат никакав проблем през зимата и не са се разваляли.Не оспорвам познанията на Ванко но според мен за хаер говори малко на изуст.Ако хаер са толкова зле трябваше поне един от трите модела да създаде някакъв проблем.
От колко време ги имаш, защото има голяма разлика между старите (хубави) и новите (ужасни) хайери?
Kak да говоря наизуст,бе,човек,ти не ми ли четеш постовете ??? .Ти просто си от по-малкото доволни клиенти с хайер.Елементарно е...А останалите недоволни просто не пишат,понеже обикновено избора е бил техен и са се примирили с проблемите си.
в един друг форум,в който обсъждат по-народни марки,на първите две страници има 4 оплаквания от Хайер за ремонт.
Цитат:
Първоначално публикувано от deian
От колко време ги имаш, защото има голяма разлика между старите (хубави) и новите (ужасни) хайери?
Двата са 3 годишни а а 09HVA е купен юни 2008 .Иначе казано от новите (ужасни) хаери.
Цитат:
Първоначално публикувано от vanko68
Kak да говоря наизуст,бе,човек,ти не ми ли четеш постовете ??? .Ти просто си от по-малкото доволни клиенти с хайер.Елементарно е...А останалите недоволни просто не пишат,понеже обикновено избора е бил техен и са се примирили с проблемите си.
в един друг форум,в който обсъждат по-народни марки,на първите две страници има 4 оплаквания от Хайер за ремонт.
Тука вече ме хвана на тясно. Цели 4 развалени като се има в прдвид че хаер са произвели 5 климатика. Ся ще огледам моите да не би и петия да е здал багажа.
Дай линк към тоя форум да го разгледам
Вероятно vanko68 има предвид форумът на фирма ТЕХКОМсервиз & ИДЕАЛ - Русе.
Само аз ли нямам проблеми с HAIER? Досега не съм имал климатик за ремонт. Или аз попадам само на хубави. като нещете HAIER давайте ми ги на мен. Ще черпя.
Цитат:
Първоначално публикувано от klimatik
Само аз ли нямам проблеми с HAIER?
Ако не си работил 2007 г. ще ти повярвам че нямаш прооблеми, а само като се сетя какво мръзнене беше през зимата на 2007-2008г. точно заради скапания,недомислен,гаден и т.н. Хаер ми става лошо..........Абе изобщо Самсунг,Нео,Хаер НИКОГА НЕ СИ КУПУВАЙТЕ!
От1995 г. се завимавам с климатици-монтаж и ремонт.Монтирал съм много HAIER-и. В момента имам HAIER, PANASONIC и SAMSUNG. Най-мразените климатици във форума. И тррите са инверторни и работят при най-ниските температури, които бяха измерени в София.
Е сега пък ако кажеш, че със Самсунг нямаш проблеми вече ще е :081:
На Samsung-a му беше прецакана вътрешната платка. Смених я и оттогава 19 месеца нямам ядове.Смяната на платките ми струваше 50 лв. и транспорт.
Не ми признаха гаранцията. И може би затова ми дадоха платката за 50 лв. Все още климатика е в търговската гаранция от 2 г. и какво от това. Не съм имал оторизация по това време. Много пъти съм казвал, че климатика не е като другите битови уреди и трябва оторизирана монтажна група, за да ти е валидна гаранцията. И без профилактика няма гаранция. Ако ще и безплатна да е.