Ми, остава ми да се помоля да четат онези в тоя форум, че да се сетят да пробват фреона. То иначе, ако го знаят това, излиза че им ляга по-евтино да го демонтират уреда и после пак да го монтират, отколкото да му долеят фреон евентуално, егати. Ако се окаже такъв проблемът, просто нямам думи :cry:.Цитат:
Първо се почва от хладината част елементарно е да трупа скреж при по малко фреон затова за да се почне от основа нормано зареден климатик и тогава да се ровят датчици.
Аз до понеделник ще го оставя да си работи, та да си го свалят с доволно дебел и лъскав лед. В момента климатикът е чисто беличък от всички страни, а в целия квартал нарочно се разходих да огледам дали има като него друг - е не видях. А все още е над нулата и нито вали, нито има мъгла.
Верно ли, мамка му!!! :yikesЕми тогава ще ми го върнат пак с думите, че е наред и кво се прави по-нататък? Може би жалби да пиша ли, кво ли?Цитат:
То и да го вземат нищо няма да свършат защото ако го пробват ще е в помещение на топло.
Еми ще чакам 30 дена най-много, кво да се прави. Ако подминат срока, си отивам в тъпия Технополис и си искам парите, тва е. :sad:Цитат:
Абе много малко са хората дето могат логично да мислят как работи климатика и какво да се търси. А пък пратят ли го в София зимата ще мине.
Много благодаря за отговорите, много сте мили и отзивчиви.
Специални благодарности, г-н Велев.