Климатик HAiER AS12GB3HRA/1U12BE6ERA
Здравейте от 7 месеца имам климатик Хаиер 12, зимата като взе да духа топло се появи пукане, естествено знам, че е от разширяването и свиването на пластмасите, но след време взе да пука по-често и по-силно. Сега го прави почти постоянно климатика иначе не го изключвам върви си нон стоп. Виках техниците от монтажа казаха ми да подам рекламация в Технополис, след което дойдоха и ми замериха дб на шума те му дават мин. 33 макс 55 дв. Естествено той ги мина няколко пъти-показа 59-60. После пак на 45-50, като не пука естествено и ми казаха нормално е, за което не съм съгласен. Те смятат средната стойност, а мен вечер ме буди тези 59 60 дб не средната стойност. Очаквам сега резултатите да ги проверят в сервиза им в София, но то е ясно, че ще кажат ОК, но пукането вече си е чаткане, моля ви помагайте какво да правя? Дали да се оплача в КЗП?
Отговор: Климатик HAiER AS12GB3HRA/1U12BE6ERA
Ивайлооо, купи си този продукт, на снимката долу. Разглоби капаците вътрешното тяло и облепи хоризонталните кантове на пластмасовата конзола. Сглоби я наново и дерзай.
Успех!https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6869b7235c.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...973f9fe1d5.jpg
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Цитат:
Първоначално публикувано от
ivailooo
Здравейте от 7 месеца имам климатик Хаиер 12, зимата като взе да духа топло се появи пукане, естественно знам че е от раширяването и свиването на пласмасите, но след време взе да пука по-често и по силно. Свга го прсви почти постпянно климатила иначе не го изключвам върви си нон стоп. Виках техниците от монтажа казахами да подам рекламация в технополис след което дойдоха и ми замериха дб на шума те му дават мин. 33 макс 55 дв. Естесвенно тои хи мина няколко пъти показа 59 60. Посше пак на 45 50 като не пука естесвенно и ми казаха нормално е за което не съм съгласен те смятат средната стойност а мен вечер ме буди тези 59 60 дб не средната стойност. Очаквам сега резултатите да ги проверят в сервиза им в София но то е ясно че ще кажат ОК, но пукснето вече си е чаткане, моля ви помагай те какво да правя ако се оплача по защита на клиента?
Смажи си климатика и няма да пука.
Оплаквенето е от преди има няма 10 месеца,мааалко сте закъснели с помощта.:cool:
Но пък може да е полезно за други.