Резултати от 1 до 5 от общо 5
Like Tree2Одобрявам
  • 2 Post By necata2

Климатик HAiER AS12GB3HRA/1U12BE6ERA

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2018

Климатик HAiER AS12GB3HRA/1U12BE6ERA

Здравейте от 7 месеца имам климатик Хаиер 12, зимата като взе да духа топло се появи пукане, естествено знам, че е от разширяването и свиването на пластмасите, но след време взе да пука по-често и по-силно. Сега го прави почти постоянно климатика иначе не го изключвам върви си нон стоп. Виках техниците от монтажа казаха ми да подам рекламация в Технополис, след което дойдоха и ми замериха дб на шума те му дават мин. 33 макс 55 дв. Естествено той ги мина няколко пъти-показа 59-60. После пак на 45-50, като не пука естествено и ми казаха нормално е, за което не съм съгласен. Те смятат средната стойност, а мен вечер ме буди тези 59 60 дб не средната стойност. Очаквам сега резултатите да ги проверят в сервиза им в София, но то е ясно, че ще кажат ОК, но пукането вече си е чаткане, моля ви помагайте какво да правя? Дали да се оплача в КЗП?
    Този пост е редактиран от avenger; 23-12-18 в 23:14.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2017
    Цитат Първоначално публикувано от ivailooo Виж публикацията
    Здравейте от 7 месеца имам климатик Хаиер 12, зимата като взе да духа топло се появи пукане, естественно знам че е от раширяването и свиването на пласмасите, но след време взе да пука по-често и по силно. Свга го прсви почти постпянно климатила иначе не го изключвам върви си нон стоп. Виках техниците от монтажа казахами да подам рекламация в технополис след което дойдоха и ми замериха дб на шума те му дават мин. 33 макс 55 дв. Естесвенно тои хи мина няколко пъти показа 59 60. Посше пак на 45 50 като не пука естесвенно и ми казаха нормално е за което не съм съгласен те смятат средната стойност а мен вечер ме буди тези 59 60 дб не средната стойност. Очаквам сега резултатите да ги проверят в сервиза им в София но то е ясно че ще кажат ОК, но пукснето вече си е чаткане, моля ви помагай те какво да правя ако се оплача по защита на клиента?
    Споко ББЦ Мицубиши хеви са по шумни около три пъти от твоя

4. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Отговор: Климатик HAiER AS12GB3HRA/1U12BE6ERA

Ивайлооо, купи си този продукт, на снимката долу. Разглоби капаците вътрешното тяло и облепи хоризонталните кантове на пластмасовата конзола. Сглоби я наново и дерзай.
    Успех!

Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk

5. Senior Member Аватара на Jack Krauser
    Тук е от
    Apr 2012

Цитат Първоначално публикувано от ivailooo Виж публикацията
    Здравейте от 7 месеца имам климатик Хаиер 12, зимата като взе да духа топло се появи пукане, естественно знам че е от раширяването и свиването на пласмасите, но след време взе да пука по-често и по силно. Свга го прсви почти постпянно климатила иначе не го изключвам върви си нон стоп. Виках техниците от монтажа казахами да подам рекламация в технополис след което дойдоха и ми замериха дб на шума те му дават мин. 33 макс 55 дв. Естесвенно тои хи мина няколко пъти показа 59 60. Посше пак на 45 50 като не пука естесвенно и ми казаха нормално е за което не съм съгласен те смятат средната стойност а мен вечер ме буди тези 59 60 дб не средната стойност. Очаквам сега резултатите да ги проверят в сервиза им в София но то е ясно че ще кажат ОК, но пукснето вече си е чаткане, моля ви помагай те какво да правя ако се оплача по защита на клиента?
    Смажи си климатика и няма да пука.

6. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Пловдив

Оплаквенето е от преди има няма 10 месеца,мааалко сте закъснели с помощта.
    Но пък може да е полезно за други.
    Aleksandars и tony34al харесват това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатик Haier HSU-12HV03/R2(SDB
    От beliagalab във форум Климатици Haier
    Отговори: 22
    Последно: 10-02-15, 23:19
  2. Продавам климатик Haier
    От sword-fish във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 17-07-12, 15:06
  3. Компресор за климатик Haier 14-ка
    От diehard73 във форум Купува
    Отговори: 0
    Последно: 19-03-12, 12:11
  4. Климатик Haier HSU-12HV03/R2(SDB
    От beliagalab във форум Климатици Haier
    Отговори: 1
    Последно: 21-02-12, 15:18
  5. Климатик haier hsu-12hv03R2(DB)
    От batalski във форум Климатици Haier
    Отговори: 9
    Последно: 28-10-11, 19:48

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе