Hisense KFR 4001 - счупи се перката на външното тяло
Здравейте на всички.
В големите студове ни се счупи перката на климатика.Извикахме сервиза и се оказа че там нямат а и никаде в нашия град (Ст.Загора) няма . Ако някой мойе да ми помогне с информация от друга марка климатици ще стане ли или от къде може да си намерим.
Re: Проблем с HISENSE К+Р 4001
enev
Обади се в тази фирма http://www.technostandart.eu/showpage.php?PageID=14 - пишат се вносители на въпросната марка :)
Re: Проблем с HISENSE КFR 4001
Jackas Благодаря ти много за информацията.Обадих се във фирмата и ще направят всичко възможно да намерят,а междувременно докато чакаме някой друг ако има информация ще съм му много благодарен.
Re: Проблем с HISENSE КFR 4001
Цитат:
Първоначално публикувано от enev
Здравейте на всички.
В големите студове ни се счупи перката на климатика.Извикахме сервиза и се оказа че там нямат а и никаде в нашия град (Ст.Загора) няма . Ако някой мойе да ми помогне с информация от друга марка климатици ще стане ли или от къде може да си намерим.
за мен това означава изключително немърливо отношение към климатика!как ли се е мъчила машинката преди да издъхне. :bravo
Re:Hisense KFR 4001 - счупи се перката на външното тяло
След пожар в апартамента ми изгоря вътрешното тяло на същия климатик. Външното си е абсолютно здраво. Търся само вътрешно тяло. Ако някой има излишно, нека ме потърси на ЛС тук.
Да, инвертор. http://www.tehcomservis.com/dounload...1)GW_BPEen.pdf
MAIN SPECIFICATIONS OF THE PRODUCT
Model KFR3601GW/BPE
Power source AC, 230V/50Hz
Rated input power cooling/heating 1.54(0.5~1.9)kW/2.14(0.5~2.5)kW
Capacity cooling/heating 4.0(0.8~4.8)kW/6.0(0.8~7.3)kW
Circular airflow(high) cooling/heating 630m/h /680m/h
Refrigerant/quantity R22/1.18kg
Weight (indoor unit/outdoor unit) 11.5kg/39.0kg
Max. Remote control distance/angle range 8m/80
Здравейте на всички! Искам да помоля за малко помощ! Притежател съм на климатик Hisense(обикновенна сплит система),след 6 годишна вярна служба,сега май иска да ме изоставя! Та'проблема ми с него е,че като го пусна да работи(на отопление) и след 10-15 минути спира, и започва да духа студено,и след още 5 минути цялата пита на вътрешното тяло е покрита със скреж!? Оставих го да работи така около 30 минути,но нищо не се промени и в крайна сметка го изключих! То е ясно,че ще извикам сервиз да го отремонтира,но тъй като съм чувал доста негативни отзиви за сервизите в нашия град,искам поне малко да се запозная каква е повредата,за да не ме мяткат по върбите! Благодаря!
Цитат:
Първоначално публикувано от Венко
Здравейте на всички! Искам да помоля за малко помощ! Притежател съм на климатик Hisense(обикновенна сплит система),след 6 годишна вярна служба,сега май иска да ме изоставя! Та'проблема ми с него е,че като го пусна да работи(на отопление) и след 10-15 минути спира, и започва да духа студено,и след още 5 минути цялата пита на вътрешното тяло е покрита със скреж!? Оставих го да работи така около 30 минути,но нищо не се промени и в крайна сметка го изключих! То е ясно,че ще извикам сервиз да го отремонтира,но тъй като съм чувал доста негативни отзиви за сервизите в нашия град,искам поне малко да се запозная каква е повредата,за да не ме мяткат по върбите! Благодаря!
Хубаво но за кой град става дума?
Става дума за град Харманли!
Явно още не е дошло време да сменяш климатика, а само бобината на 4-пътния вентил.
vclima,много ти благагодаря за помоща с която вече,горе-доло знам за какво става въпрос! Тези дни ще се обърна към сервиза! Можеш ли да ми кажеш горе-доло какви пари,ще ми струва подмяната на този вентил?
Не си за смяна на вентила, а само на бобината на вентила.
Извинявай,вместо бобина съм писал вентил! А тази подмяна на бобина,надявам се не е фрапиращо като цена!?