Разглеждайки сайта на Тмаркет попаднах на следната "находка".Ако,това дето го пише в описанието е вярно,сигурно ще си заслужава 1000 лева с монтажа.
http://www.technomarket.bg/products/...-as-12ur4sggvq
Разглеждайки сайта на Тмаркет попаднах на следната "находка".Ако,това дето го пише в описанието е вярно,сигурно ще си заслужава 1000 лева с монтажа.
http://www.technomarket.bg/products/...-as-12ur4sggvq
Абе те и на китайските касетофончета пишат 200W мошност ама...![]()
Много добре изглежда машината с двуредов топлообменник и Sanyo компресор но дали е достатъчно това?
Не е находка, просто собственика, държащ правата за тази марка си отиде от този свят май беше миналата година. Мир на праха му. И сега кой каквото вземе. Нищо чудно Техномаркет да са изкупили останалите количества на килограм и да са омели складовете на обезглавената фирма. Тази марка се появи в ТМ май миналата есен, просто не беше налагана особено много
На ли неси мислите че за 1000 лв ше получите това което пише Или пак ако го получите колко време ще изкара ???
Този КОП дори и дае реален тои е при номинала А какво става при минимал и и максимал дали пи минимал се вдига едвали сигорно пада и при максимал също пада С климатик испълнен с капилярка не очакваите чудеса особеноо при хансес
По принцип Хайсенс е отлична марка и още преди около 8 години се доказаха като страхотни климатици, най-вече инверторите. Тъст ми има такъв и е абсолютен трепач до днес. Аз тогава се изскърндзах за 300 лв и взех едн Мидея, която тази зима се спомина. Та въпросния модел в Техномаркет наистина си е находка. Няма дасбъркате, ако го вземете. Мое мнение. Вижте му коефициента на преобразуване на енергията - 4,20. Просто е жесток за тия пари.
Моят пък съвет е, да се избягва покупката на модели, коитоне познава.
А я се огледай и кажи,ако видиш машина от марката,която не е ледена буца при +2,6 гр.Първоначално публикувано от srtatus
Не се лъжете по СОР-а,той се мери при определени условия и затова може да видите какви ли не иинтерпретации,осебенно когато рекламната брошура е на български!
Наистина няма точно такъв модел никъде. Има такава серия VQ, но с други означения
тук.
Всъщност, доколкото четох фирмата е най-големия продавач на Инверторни климатици в Китай и има доста награди за иновации (не крадени) в тази област. Друг е въпроса дали това се отнася точно за този модел.
Ех ако беше този, определено си заслужава 1000 лв.
Здравейте, за марката Хайсенс - наистина е един от големите производители в Китай на всичко/ то там се прави от всички всичко/, като климатици са доста добри - визирам старите им варианти, които бяха с много добра мощност за отопление и изключително безшумни! За съжаление този с 34 dB ми се струва доста шумен, а като зимата не ми се мисли.
Високия COP не грее, по характеристика този климатик е за помещения около 20 - 22 кв.м, а за тази цена и за такова помещение могат да се вземат далеч по - стойностни и качествени климатици, като : Toshiba 107SAV-E, Daikin FTXN 35, Fujitsu 12LKC.
Фен съм на Тошковците,но с тоя модел ще топлиш 20кв/м единствено в ''Пасивна къща''Първоначално публикувано от shami_do
Така че не се бъзикай с хората![]()
Изобщо не се бъзикам. Естествено, че има значение какво е помещението, но просто давам пример, че за тези пари може да се вземе по-добра марка климатик. / А за Тошиба 107 мога да потвърдя, че със сигурност топли и помещения от 20 кв.м. и малко нагоре, достатъчно съм продал,за да го твърдя/Фен съм на Тошковците,но с тоя модел ще топлиш 20кв/м единствено в ''Пасивна къща''
Така че не се бъзикай с хората