Отговор: Gree viola new - според търговците до -15, според всички сервизни до -7?
Честно казано квото и да правиш машината си е такава имах подобен случай с модела кози няма оправия. За тия пари толкова.
Отговор: Gree viola new - според търговците до -15, според всички сервизни до -7?
Това не е хубаво :BigGrin
Можеш ли да дефинираш "квото и да правиш" какво ще рече - в смисъл какво е опитвано и не е помогнало при това кози? Да знам какво да не пробвам ;) ?
Ако е въпрос на бройка значи говорим за фабричен дефект.
Местихме външното беше в дясно от една тераса изместихме го под прозорец със метър и половина тампони сложихме все се чува буботене. Явно компресорите им работят на по ниски обороти или нямат добър баланс знам ли. Честно казано въздържаме се да препоръчваме тази марка. Старите модели на ГРИ бяха с външно тяло като на даикините тогава нямаше никви ядове.
Цитат:
Първоначално публикувано от
VeleV.Klima
... Старите модели на ГРИ бяха с външно тяло като на даикините тогава нямаше никви ядове.
Сега е обратното. ;)
Цитат:
VeleV.Klima
Местихме външното беше в дясно от една тераса изместихме го под прозорец със метър и половина тампони сложихме все се чува буботене. Явно компресорите им работят на по ниски обороти или нямат добър баланс знам ли. Честно казано въздържаме се да препоръчваме тази марка. Старите модели на ГРИ бяха с външно тяло като на даикините тогава нямаше никви ядове.
За U-Crown забележки имате ли? Там някакви проблеми да са се проявили сега по време на този студ?
Цитат:
KI_YOOU
За U-Crown забележки имате ли? Там някакви проблеми да са се проявили сега по време на този студ?
Не нямаме проблеми със Короната и доста KF сложихме ама един се оказа куц виолата не я продаваме защото съм убеден че е като козито до -7 Ама това си е нормално не може да очакваш чудеса от машина за 700-800лв.
Ходих специално да огледам добре външното тяло и се оказа като го пипам усещам вибрации, но понеже не се чуват не бях обръщал внимание. пипнах и дайкина който е на метър над моя и ако не е шума на вентилатора не мога да усетя че работи, но и цената му е колкото две гри та. Хванат е на бетонна стена, странична на стълбищна тераса на която гърба е моята кухненска тераса, и няма тампони.
Цитат:
gicho
Това не е хубаво :BigGrin
Ако е въпрос на бройка значи говорим за фабричен дефект.
Според мен не е въпрос на бройка, а въпрос на грешно избрано място на монтаж. Докато външното тяло ти е монтирано на парапета на терасата, вибрациите няма да спрат.