А, за това спор няма, не може да свърши същата работа.LD запазва при -15 около 53%, а EX3 запазва около 35%.Несравними са двете машини.
Преглед за печат
А, за това спор няма, не може да свърши същата работа.LD запазва при -15 около 53%, а EX3 запазва около 35%.Несравними са двете машини.
Нали за това цяла сутрин дискутирате с diksanal, че на Хитачи данните са по номинално, Фуджитсу по максимално натоварване.
Ако приемем (не знам до колко е вярно), че макс. е с 50% повече от ном., 35-те процента по ном. на Хитачи стават 52,5%. :))
Не, малко си се объркал :Drinks:.Таблицата на LD е по максимално отдаване, а на ХИТАЧИ по номинал, но това в случая не е от значение.Аз ти посочвам само пада на мощността в %.Този пад, независимо дали мериш по номинал или по максимал е един и същ %.Щом спада на мощността от +7 до -15 градуса е 65% и остават 35% за ХИТАЧИ, то тя е такава независимо дали мериш номинала или максимала.При LD пада от +7 до -15 е 47% и остават 53%.Ако искаш да изравниш отдаваната мощност, смяташ 35% от максимала на ХИТАЧИ - получава се 1,75 кв и го сравняваш с максимала на LD, който е 3,57, както се вижда на таблицата.
Пак ми отвори очите. Да се ... в математика, много елементарно съм се заблудил, остава едничката надежда, че може да помогне на друг да избегне тази грешка.
Е, затова си спорим, да изясняваме нещата, то всеки греши :Drinks: Поне разбрахме, че до -10 ХИТАЧИ са доста добри машини, надолу обаче губят малко пред другите.Ако някой е свикнал на повече топлина, му трябва малко презапасяване с мощността.Мисля си, че това е причината някои потребители да се оплакват от ХИТАЧИ под -10.
E гледай сега Еди,Арубата да го прочете това-ква ще става.От месец и нещо ни проглуши каква голяма сила са,и неговият колко по студено става-по грее. :) :Drinks:Цитат:
Първоначално публикувано от edi1
:)) Абе, че грее, грее, и аз не се оплаквам, ама все пак не мога да отрека, че отстъпват под -10 на другите машини, поне по това, което имаше в таблицата.Е, и цената все пак не е висока.Сега поне горе-долу се знае с какви мощности се разполага, като се купува такава машина. :Drinks:
Това трябва да се продава в бъндъл с 2 духалки, сешоар и лейка за поливане... :tazЦитат:
Първоначално публикувано от edi1
Определено не бих го препоръчал при големи топлозагуби, комбинирани с ниски температури.
П.С. Ако един не настояваше, че това е толкова добър климатик... вероятно останалите нямаше да настояваме, че е толкова лош. :Drinks:
:)) :Drinks: поне стигнахме до някаква истина по въпросите за ХИТАЧИ.
... Чакайте сега Аруба да се логне да видите вие кон боб яде ли? :016:
Вярно, той доста пропусна за сега от темата.Аз съм по средата, хем доволен от ХИТАЧИ, хем като гледам данните, не може да не призная срива под-10. :)) :Drinks:
Ще му приготвим сап. Имам предвид SAP от SANYO. :)Цитат:
Първоначално публикувано от Mega
"Хитака е голема сила!" Справка "Топло" - "Ей, голем човек е дакела ! " :))
Ха-ха. Тези таблици са кьорфишек, като на автомобилите, които уж харчели 5, а като го подкараш отива на 7. Аз нали го виждам климатика каква жега бълва, имам по-голяма вяра на термометъра, отколкото на някакви таблици. Моя климатик ще надживее, всичките ви Тошовци, Уджици и 100-волтови върхови модели. Или казано по друг начин: На теория сте прави, но на практика няма как да стане. :yahoo:
Аайдееее, колегата се включи. :Drinks: Хич не са кьорфишек, от сайта на ХИТАЧИ са, след официална регистрация и 1000 салтаната. :)) :Drinks: