Отговор: Климатици Hitachi
Според един колега в Холандия всеки климатик,който не е NORDIC се продава от търговците с уговорка,че ''топли само в преходните сезони''.Разбира се и на него не му вярваме.
п.с.Но щом Genadi е на същото мнение за модела,може и наистина тези Хитачи ....Май бързо ще ме убедите.
Цитат:
Първоначално публикувано от
cable
Според един колега в Холандия всеки климатик,който не е NORDIC се продава от търговците с уговорка,че ''топли само в преходните сезони''.Разбира се и на него не му вярваме.
п.с.Но щом Genadi е на същото мнение за модела,може и наистина тези Хитачи ....Май бързо ще ме убедите.
Аз съм с друг модел.
Цитат:
Genadi80
То и аз само за спорта мисля да бодна напролет едно к2у ,та заедно с двата хитака да пеят в трио.:Drinks:
Аз мисля ,че ти е време да боднеш един подов хитак и да кажеш как е .
Хитачи са си топлещи машини.Щом моята 25-ица СЪММИТ се справя с 20 и нагоре квадрата северно помещение при -22, няма да имате грижи.Новите модели не са по-лоши от моя пенсионер.
Цитат:
Rafailiev
Няма къде да го монтирам,отностно пода,ей го на пуснал съм духалката в кухнята(4kw) да ми стопли малко краката.:Drinks:
Цитат:
edi1
Хитачи са си топлещи машини.Щом моята 25-ица СЪММИТ се справя с 20 и нагоре квадрата северно помещение при -22, няма да имате грижи.Новите модели не са по-лоши от моя пенсионер.
Еди, ти се топлиш на 18 градуса. От 19 на горе ти става прекалено горещо.
Не, ХИТАЧИТО винаги работи на 22-23, на 18 е LDC-то в спалнята.
Цитат:
Rafailiev
Абе мен нещо честно казано ме е страх с тия подовите.В смисъл,да кажем че подът ви е решен с паркет и дебело килимче.Оная подова фурия като задуха от долната клапа по повърхността на килима и завихри във въздуха онова фурло от микрочастици на повърността му не ми се вижда много оферта за дихателната система.Така си мисля де...Не съм има за да знам, само предположение исказвам.Аз например в седмицата два пъти средно пускам по една стирка,и под леглото винаги се събира бая прах да ви кажа честно,а имам претенциите да съм чистник
ponyasd, не го мисли толкова, ще го издуха веднъж и край. [emoji16] Шегувам се, в такъв случай може да духа и само отгоре. Аз много съм се мераклисал на подова машина.
За какво ви е да духа отдолу? За мен е пълна безсмислица. Колкото по-малко усеща човек течението толкова по-добре.
Цитат:
bobivg
За какво ви е да духа отдолу? За мен е пълна безсмислица. Колкото по-малко усеща човек течението толкова по-добре.
Да речем, че се стопля и пода повече.
Цитат:
rosswen
Да речем, че се стопля и пода повече.
Няма как да стане това. Топъл под само с подово.
При мен стенен също стопля пода, но е с голям дебит и бучи повече от необходимото.
Топъл под има и без подово, но там нещата стоят по друг начин.Но, друго е струята да тръгне от пода нагоре, а не първо надолу и после нагоре.
С климатик да направиш топъл под! По-голям виц от това не бях чувал на тема отопление. :))